14. juni 2024

Helgelektyre(647)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Rooms of Wonder av Johanna Basford og En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, er fra egen boksamling
    



I morgen, og i morgen, i morgen - Gabrielle Zevin

Den brutale sannheten - Louise Penny

Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker


Har ikke fullført en eneste bok i uke 24, men blir godt mulig ferdig med I morgen, og i morgen, og i morgen i løpet av helga. Har ikke mange sider igjen.👿

 

I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:


I morgen, og i morgen, og i morgen av Gabrielle Zevin. Roman utgitt på norsk i 2024.

Sadie og Sam møter hverandre på sykehus i svært ung alder, og bevarer vennskakpet til tross for en del utfordringer. Det de har til felles er kjærlighet til gaming, og sammen med kompisen Marx, starter de tre et firma sammen i voksen alder. De designer og gir ut spillene selv. Man følger deres oppturer og nedturer oppgjennom årene, og utfordringene som venter dem. En typisk oppvekstroman.


Den brutale sannheten av Louise Penny. Krim utgitt på norsk i 2023.

Den femte boka i Armand Gamache serien, men man trenger ikke å lese bøkene i kronologisk rekkefølge. Det kommer jo an på hvor nøye man selv er på det. Når det gjelder krimserier, er jeg ikke så fisefin på det. Den er om en mann som er blitt funnet myrdet i en bistro i Three Pines. Three Pines som vanligvis er et rolig  sted, er nå i en hektisk tid på grunn av et marked og mange besøkende kommer. Det virker også som om liket er blitt flyttet på. Sammen med sine kollegaer, snakker Armand Gamache med innbyggerne. Inntil videre kan hvem som helst være mistenkt.

 

Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker. Horror utgitt i 2019.

Felix tror ikke på spøkelser, likevel oppsøker han et hjemsøkt hus i håp om å skrive en bok om opplevelsene. Han kontakter eieren av huset og spør om han kan være der i tretten netter. Det er et gammelt hus som trenger renovering og har ikke strøm. Mens han er der,  skal han ikke ha kontakt med omverdenen og heller ikke bruke Internett. Hvor lenge kommer han til å tåle å være der? Huset er kjent for å ha mange mørke historier. 

 

Siden sist helg har jeg fagelagt dette:

 

 


Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 


Motivene er fra denne boka:
 
 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 
 
Motivet er fra denne boka:

 
 Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 
God helg.

Ukas låt: Devil Devil - MILCK

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar