2. februar 2024

Helgelektyre(628)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Reamking av Clay McLeod Chapman, Colourmorphia og En verden av verdener av Kerby Rosanes,  er fra egen boksamling
 
 


 
The Remaking - Clay McLeod Chapman

Jakten - Bernard Minier

Det du eier evig - Inger Johanne Øen

 

Leser akkurat de samme bøkene som forrige helg, men tror jeg blir ferdig med en av dem i løpet av helga👿.

 

I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:

 

The Remaking av Clay McLeod Chapman. Horror utgitt i 2019.

En mor og datter blir beskyldt for noe. De har sammen bodd alene i skogen, og holdt seg for seg selv. Men etter en hendelse, beskylder de andre innbyggerne deres for å være hekser, og brenner dem opp. Det er da  denne vandrehistorien om dem begynner. Mange år senere drømmer en filmskaper å lage en film om denne vandrehistorien, og man blir også kjent med Amber som bare er barnet. Hun har en mor som tvinger henne til å bli skuespiller, selv om Amber ikke har lyst til det selv. Mulig det er moren som lever gjennom henne, og at hun i tillegg sliter med å betale regningene. Vil Amber få rollen som witch girl?

 

Jakten av Bernard Minier. Krim utgitt på norsk i 2023.

Bok nummer sju i Martin Servaz serien, og jeg har lest alle bortsett fra de to første bøkene. En ung gutt blir påkjørt da han løper ut av skogen, og  hodet er dekket av et dyrehode som forestiller en hjort. På brystet står det rettferdighet og det virker som om bokstavene er risset inn. Hvem har jaget ham og hvorfor? Er det flere som blir jaget på samme måte? I bakgrunnen leser man også om redde franskmenn som er stresset over pandemien, og de gir uttrykk for hvor usikre de er på fremtiden, siden det er mange som mister jobbene sine på grunn av det. 


Det du eier evig av Inger Johanne Øen. Krim utgitt i 2024.

Krimbok som ble utgitt tidligere i år og som er første boka i en ny serie om Silja Frost. Etter mange år i Oslo, vender hun tilbake til et sted utenfor Hønefoss hvor hun vokste opp. Grunnen er bestemoren som begynner å bli dement, og vil passe på henne sammen med bestefaren. For mange år siden forsvant venninnen til Silja på mystisk vis. De har sklidd noe fra hverandre noe som er naturlig da de blir eldre, men hun har alltid lurt på hva som skjedde med henne. Silja grugleder seg til å komme tilbake, da det er folk hun kanskje ikke vil møte med en gang, og det kan være noe påtrengende. Silja rekker ikke å være hjemme lenge før et lik blir funnet i en tønne ...


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
En verden av verdener - Kerby Rosanes
 
God helg.
 
 
Ukas låt: Rain Over Me - Pitbull ft. Marc Anthony

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar