20. oktober 2023

Helgelektyre(613)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Camp Sylvania av Julie Murphy, Boy in the Box av Marc E. Fitch og Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 
 


 
Nattens bok - Jørgen Brekke
 
Hex - Sigbjørn Mostue

Boy in the Box - Marc E. Fitch


Natt til mandag hørte jeg ferdig denne:


 
The Halloween Moon - Joseph Fink
 
The Halloween Moon av Joseph Fink. Horror for barn utgitt i 2021.
.
Noen liker Halloween mer enn andre. Det gjør Esther Gold. Hun lever og ånder for denne høytiden. Hun lager til og med sine egne kostymer. Men året er kommet da foreldrene mener hun er for gammel til å gå runden denne spesielle dagen. Det foregår noe rart i småbyen hennes dette året. Ingen åpner dørene når hun går knask eller knep runden, og månen er svært nære og oransje. Det virker som om de må gå knask eller knep runden om og om igjen, og at denne Halloween natten varer evig. Er det noen som har kastet en forbannelse over dem?


Tirsdag leste jeg ut denne:

 
Hundedager - Geir Tangen
 
 
Hundedager av Geir Tangen. Krim utgitt i 2023.
 
Bok nummer to om Gabriel Fjell og denne gangen er det en liten gutt som er offeret. Han er blitt funnet død utendørs og det er mistanke om familievold, eller ligger det noe mer bak? Samtidig sliter Gabriel Fjell på hjemmebane med forskjellige utfordringer.

I helga skal jeg lese videre i disse:


Nattens bok av Jørgen Brekke. Krim utgitt i 2023.

Kan ikke si noe om denne da jeg ikke har begynt på den ennå, og jeg liker å bli kjent med en bok før jeg gir noen oppsummering.


Hex av Sigbjørn Mostue. Horror/roman for ungdom utgitt i 2023.

En blanding av horror og roman. Den er om unge Diana som går siste året på videregående, og foreldrene hennes setter store krav til henne og lærerne hennes vet hun er flink, da hun hele tiden får gode karakterer. Men Diana sliter med visse ting som hun holder hemmelig for andre, og da skolen får en ny elev, Simon som viser interesse for henne, blir Diana forandret til noen foreldrene ikke kjenner igjen. Har denne Simon gjort henne noe, eller har de vært for strenge? Stilt for mange krav?


Boy in the Box av Marc E. Fitch. Horror utgitt i 2023.

Kan heller ikke si så mye om denne da jeg er bare på side tjuefem og har tatt en pause fra den i fjorten dager. Det er ikke boka det er noe galt med. Er bare ikke glad i liten font, men skal manne meg opp i helga og ta igjen da. Kjenner ikke boka godt nok til å gi en oppsummering, for det har ikke vært mye handling hittil.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt/malt dette:

 


Motivet er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 


 

Motivene er fra denne boka:

 
Skumringstimen - Maria Trolle

 

God helg.

 
Ukas låt: Promises I Can't Keep - Mike Shinoda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar