9. oktober 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Tause løgner av Kathryn Croft, Boy in the Box av Marc E. Fitch og Do You Dream of Terra . Two av Temi Oh, er fra egen boksamling
 

 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Tause løgner - Kathryn Croft

Antall sider lest:

538 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Tause løgner - Kathryn Croft

Bøker som leses nå:

📖 Hundedager . Geir Tangen
📖 Hjemkomst - Kate Morton
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖 Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Hex - Sigbjørn Mostue
⃞   Nattens bok - Jørgen Brekke

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Hundedager av Geir Tangen og Hjemkomst av Kate Morton. Det gikk jo downhill. I stedet ble jeg ferdig med en annen bok og det var: Tause løgner av Kathryn Croft.

Tause løgner av Kathryn Croft leste jeg ut natt til torsdag og det er min andre bok av henne. Likte ikke denne eller While You Were Sleeping spesielt godt. Tause løgner var vel enkel og formuleringen var svært gjentakende. Det var ikke en psykologisk thriller som man tenker på lenge etter på.

Så må jeg nok lese videre i Hundedager av Geir Tangen. Men har nesten kommet halvveis. Det er bok nummer to i Gabriel Fjell serien og denne inneholder også en mørk sak. Gabriel og teamet må gjennom en del utfordringer. En engasjerende bok så langt.

Har kommet til side 501 i Hjemkomst av Kate Morton, så har ikke mye igjen av denne mursteinen. Selv foretrekker jeg store bøker. Jeg liker boka selv om jeg ikke synes at det er hennes beste. Jeg liker at det er hopping i tid og man får mye bakgrunnstoff om mange av karakterene.

Aftentid og morgengry av Ken Follett har jeg ikke lest videre i. Siden det er Spooky Seeason for min del, så denne boka blir utsatt til november. For nå vil jeg helst lese horror og andre mørke bøker.

Jeg leste heller ikke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch selv om det horror. Den ble dessverre forsømt på grunn av andre bøker, men skal fokusere mer på den i denne uka.

Men jeg kom meg videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, som jeg leser med en annen bokblogger. Er fremdeles usikker på om jeg liker den eller ikke. Har ikke lest så mye science fiction tidligere, men har sett en del science fiction filmer. Synes ofte at de er underholdende.

Neste bøkene på leselista er derfor de samme som uka før: Hex av Sigbjørn Mostue og Nattens bok av Jørgen Brekke. Begge har jeg lest bøker av tidligere.

Får sette meg noen mål for denne uka også, selv om jeg av og til feiler. Er sikker på at jeg blir ferdig med Hundedager av Geir Tangen og Hjemkomst av Kate Morton, da det virker mer realistisk denne gang, og komme meg videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch.

De siste dagene har der striregnet og trærne har fått mer farge. Skikkelig høstvær og det er på tide.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar