1. mai 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar, Witch Hunt av Syd Moore, The Bad Neighbour av David Tallerman, Fairy Tale av Stephen King og My Lovely Wife av Samantha Downing,
er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Nattreise - Tore Aurstad
Uløste mysterier - Pernille Radeid

Antall leste sider:

717 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

  Profeten og idioten - Jonas Jonasson
Witch Hunt - Syd Moore

Bøker som leses nå:

📖 Chasing the Boogeyman - Richard Chizmar
📖 The Bad Neighbour - David Tallerman
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 En kamp mot demoner - Kjell-Vidar Åhman Teig

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Stjerner over Tivoli - Catharina Natalie Wandrup
⃞   My Lovely Wife - Samantha Downing

Både målene og lesingen har det gått dårlig med i det siste. Jeg har lest og har ikke mistet leselysta, men når jeg leser og har lest en stund, vises det nesten ikke på bøkene at jeg har lest i det hele tatt. Og i de siste to ukene har jeg bommet på lesemålene jeg har satt opp. Men får vel bare fortsette. Noen uker er lettere å nå målene enn andre.

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar og En kamp mot demoner av Kjell - Vidar Åhman Teig, og kanskje Nattreise av Tore Aurstad. Jeg ble ferdig med bare en av dem og det var Nattreise av Tore Aurstad, og en annen bok.

Natt til fredag leste jeg ut Nattreise av Tore Aurstad. Selv om det er boka er på bare 217, var den likevel noe tungtrødd. Det er psykologisk thriller med horrorelementer, men likevel føltes den noe tungtrødd. Syntes det var mer intriger enn grøss. 
 
Natt til søndag leste jeg ut Uløste mysterier av Pernille Radeid som består av true crime og forskjellige fenomener. Selv om dette er en barnebok, er jeg svak for slike ting og derfor måtte jeg få med meg denne. Kjente til alle sakene/fenomenene i boka, så for min del var det ikke noe nytt. Likte nok illustrasjonene hakket bedre enn teksten som er kort og enkel, men skjønner grunnen til enkelheten i teksten, siden boka er rettet mot en yngre målgruppe.

Leste et stykke videre i Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar. Liker innholdet, men synes at fortellerstemmen er en smule tørr og har ikke helt sansen for hovedkarakteren som fremstiller seg selv som feilfri. Er dog likevel nysgjerrig på utfallet av saken.

I natt begynte jeg å lese The Bad Neighbour av David Tallerman, og vil vente med oppsummering av boka til senere til jeg er godt nok kjent med boka.

Leste ikke videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett eller Fairy Tale av Stephen King da jeg ville bli ferdig med noen bøker før april var over, heller. Men skal snart begynne å ta igjen lesingen i disse igjen, siden det er en god stund siden sist.

Det ble bare noen få sider i En kamp mot demoner av Kjell-Vidar Åhman Teig. Det ble ikke helt den horrorboka jeg hadde håpet på. Det er roman med horror og magisk realisme. Synes oppbygningen er noe opphakket og er ikke helt fan av karakterene. Dermed er denne boka noe tuntrødd for meg. Trodde jeg ville bli ferdig med den i april, men trenger mer tid siden jeg leser bare noen få sider av gangen.

De neste bøkene på leselista hvis jeg blir ferdig med noen bøker i denne uka, er: Stjerner  over Tivoli av Catharina Natalie Wandrup, og det er første bok i enten trilogi eller serie. Usikker på hvilken av delene og det er en bok jeg har vært nysgjerrig på siden den kom ut i fjor. Selv om jeg ikke er i målgruppa. Den andre er My Lovely Wife av Samantha Downing. En thriller jeg har hatt lyst til å lese lenge og har ikke lest noe av Samantha Downing før.

Får sette meg nye mål selv om det er noe vinglete, men noe må man gå etter. I denne uka har jeg som mål å bli ferdig med Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar, The Bad Neighbour av David Tallerman, og kanskje En kamp mot demoner av Kjell-Vidar Åhman Teig.

Så får man se hvordan det går.😈

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar