6. april 2023

Helgelektyre(585)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The House at the End of the World av Dean Koontz, Rooms of Wonder av Johanna Basford, En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou og Dagdrømmer av Hanna Karlzon,
er fra egen boksamling
 
 

 
Løgnere - Trude Teige

The House at the End of the World - Dean Koontz

Den niende kretsen - Victoria Larm


Har ikke lest ut en eneste bok så langt i denne uka, men er et godt stykke på vei i de fleste jeg har begynt på.

 

Løgnere av Trude Teige. Krim utgitt i 2022.

Bok nummer sju om Kasja Coren. Anki er voldtektsoffer. Hun ble voldtatt i sitt eget hjem. Ingen naboer skal ha sett eller hørt noe merkelig, og etterforskningstemaet finner ikke spor. Har voldtekten virkelig skjedd, eller er det bare noe Anki har diktet opp? 

 

The House at the End of the World av Dean Koontz. Horror utgitt i 2023.

Katie bor alene på en øy og hun har selv valgt å leve et liv i ensomhet etter en hendelse, og derfor er hun nøye på å vokte sin ensomhet på en omhyggelig måte. Hun maler, leser, hører på klassisk musikk, og lever i en rolig tilværelse i et hus på øya. Hva har hendt henne som gjør til at hun har valgt denne tilværelsen?

 

Den niende kretsen av Victoria Larm. Krim utgitt på norsk i 2023.

Første bok i en krimtrilogi. En maske forsvinner fra en fest. Det er en verdifull pestmaske. Samtidig er det en far som prøver å holde styr på sytten år gamle Livia Siegel. Hun er en lystig karakter med altfor mange mørke tanker og er en smule rabiat. Hvorfor preger denne mystiske pestmasken hennes familie?

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

 (Et motiv jeg er ferdig med):

 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 


Motivene er fra denne boka:
 
 
Dagdrømmer - Hanna Karlzon
 
  


God påske.😈🐔🥚

 

Ukas låt: Blood - In This Moment



2 kommentarer:

  1. Så mange fine fargeleggingsbøker du finner frem til, og som alltid er det nydelig gjort :)
    Mye spennende leser du også nå, ser at du er kommet nesten like langt i alle bøkene, så du er god å fordele innsatsen din. Jeg har akkurat begynt på Bernier sin Jakten, så nå tar jeg turen opp i skumle Pyrineene igjen, men først, en tur ut i solen. Skal legge turen rundt Snåsavannet og bort på andre siden, hvor det nye samekultursenteret ligger :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, man trenger ikke å lete lenge før man finner noen virkelig gode og fine fargeleggingsbøker. Det er mange stiler, sjangere og vanskelighetsgrad. De er i hvert fall dyktige som designer så mange kreative illustrasjoner. Morsomt at du feirer påska i Trøndelag. Du er heldig med været. Denne delen av Trøndelag har det vært sol og varmegrader i flere dager selv om det er noe snø her og der.

      Prøver å prioritere bøkene så godt jeg kan. Kunne ha lest en bok av gangen, men det hadde vært fort monotont, spesielt hvis det var en bok man ikke likte. Så greit å lese i mange flere og ta det litt etter leselysten.

      Jakten vil jeg også gjerne lese for liker serien til Minier. Liker dysterheten i bøkene hans. Selv skal jeg bare gomle litt påskeegg i dag. Må ha litt snop når det først er påske, og håper turen i Trøndelag er finfin. =)

      Slett