2. september 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Hvem er du? - Reidar Lund
 
Antall leste sider i forrige uke:

  544 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen. Det ble andre bokrelaterte innlegg istedet.

Bøker som leses nå:

* Du er død - Peter James
* The Tommyknockers - Stephen King 
* Det jenter er lagd av - Elana K. Arnold
 

Planlagte bøker denne uken:

* Du er død - Peter James
* The Tommyknockers - Stephen King 
* Det jenter er lagd av - Elana K. Arnold
* La oss håpe på det beste - Carolina Setterwall 
* Tatovøren i Auschwitz - Heather Morris

I går ble jeg akkurat ikke ferdig med Du er død av Peter James. Jeg er glad i å lese, men klarer ikke å lese en hel dag fordi jeg har andre hobbyer ved siden av, og trenger variasjon i løpet av dagen. Å lese hele dagen blir for monotont for meg. Men nå har jeg ikke mange sider igjen, så tenker jeg blir ferdig innen denne mandagen. Det er en god og stødig seriemorderkrim, og det er den ellevte boken med Roy Grace. Jeg har lest noen bøker tidligere fra den serien, men selv om jeg ikke har fått med meg alle og ikke lest dem i kronologisk rekkefølge, føler jeg ikke at det blir rotete av den grunn. Peter James skriver veldig detaljert både om det som foregår på jobb og hjemmebane for Roy Grace. Det ble litt enkel løsning denne gang, men syntes ikke det ødela spenningen av den grunn.

Forrige onsdag leste jeg ferdig ungdomsromanen Hvem er du? av Reidar Lund, som er om tillit, vennskap og slikt. Men syntes denne ble litt for hastverkaktig og for lett til å være en ungdosmroman, så alt i alt var det litt vel tynt.

Å bli ferdig medThe Tommyknockers tar litt tid. Trodde kanskje jeg ville bli ferdig med den i august, men det ble jeg altså ikke, så jeg trenger noen netter til for å lese ut den. Men har ikke mange sider igjen av den heller, noe som er synd, for det er nå det er mye som skjer.

Jeg blir muligens ferdig med både Du er død ogThe Tommyknockers i løpet av uka, og da skal jeg lese La oss håpe på det beste av Carolina Setterwall. Av baksidetksten å dømme, så tror jeg ikke det er min type bok, men baksideteksten klarte også å vekke interesse, og av en eller annen grunn ville jeg lese den uten at jeg vet helt hvorfor. Sånn er det med bøker noen ganger.

Hvis det blir tid til overs, skal jeg begynne å lese Tatovøren i Auschwitz av Heather Morris. Jeg har lest noen romaner som er basert på 2. verdenskrig tidligere, men det er ikke mange. Det er en grusom, men viktig tid å lese om. Så jeg grugleder meg til denne.

Ved siden av leser jeg Det jenter er lagd av, av Elana K. Arnold. Jeg rakk ikke å komme langt i den i helga for jeg leste mest i Du er død, men skal gi den mer tid i denne uka. Noen ganger får noen bøker mer oppmerksomhet enn andre. 

Det er da bøkene jeg skal lese i denne uka, og en av de nærmeste dagene kommer det et innlegg om hvilke bøker jeg skal lese i september. Tenkte å lage et innlegg om det til helga som var, men sjeldent at ting går som planlagt, men det er ennå mange dager igjen av september.😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar