25. mai 2017

Helgelektyre(194)


Jeg ser deg - Clare Mackintosh
Bucky F*cking Dent - David Duchovny
Avgrunnsblikk - Jørgen Brekke

Jeg er fullstendig klar over at det er bare torsdag, men helgelektyreinnlegget kommer allerede i dag istedet for på fredag, grunnet 70 - årsdag i helga og en del annet. Så skriver dette innlegget nå ellers må jeg vente til søndag. Da blir det litt for sent med helgelektyreinnlegg, synes jeg. Bedre litt før enn i siste liten.

Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft)

Forrige tirsdag leste jeg ut Necronomicon. Det tok sin tid. Det tok meg sju måneder å lese den, men det var vel verdt det. Jeg har alltid vært interessert i horrorsjangeren, helt fra jeg var for ung for sjangeren, og Lovecraft har inspirert mange av dagens horrorforfattere, blant annet Stephen King som er min forfatterhelt. Det er befriende og morsomt å se at også de store blir inspirert av andre. Om jeg kommer til å skrive anmeldelse av Necronomicon eller ikke, er jeg høyst usikker på. Mulgens, men det blir dessverre ikke med det første for den krever nok sin tid.

Ung kvinne forsvunnet - Claire Douglas

I går leste ut Ung kvinne forsvunnet av Claire Douglas og den brukte jeg ikke like lang tid på. Etter at jeg leste ferdig Ung kvnne forsvunnet begynte jeg på Jeg ser deg av Clare Mackintosh, som er samme forfatter av boka; Jeg lar deg gå. Jeg ble ikke mektig imponert over den, men likte den nok til å lese mer av henne. Lørdagsnatta begynte jeg å lese Bucky F*cking Dent som jeg skal fortsette med. Morsomt at både David Duchovny og Gillian Anderson, kjent som Agent Mulder og Agent Scully fraThe X-Files, som er min favorittserie, har skrevet bøker.

Hvis jeg blir ferdig med Jeg ser deg ellerBucky F*cking Dent skal jeg begynne på Avgrunnsblikk av Jørgen Brekke. Jeg har ikke lest noe av ham før, men alltid spennende å utorske andre forfatterskap.

Jeg skal også selvfølgelig komme meg videre i bok sju iThe Dark Tower serien av Stephen King.

God helg.

Ukas låt: Show Me How to Live - Audioslave2 kommentarer:

 1. Ja, det er langhelg for mange nå, meg innbefattet :)
  Håper du har en fin lesehelg, selv må jeg innrømme at King-boken ligger på skrivebordet mitt uten at jeg har kommet lengre i den. Men i løpet av helgen blir det å storme gjennom noen sider.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser de fleste har vært hjemme hele helgen og hatt innklemt dag. Ikke noe galt i det. :) Må være godt med langhelg innimellom. Har lest litt i Kingboka, men ikke i lange drag, men det blir en rolig kveld i kveld så får ta igjen litt lesing da. :)

   Håper du har hatt en fin langhelg. :)

   Slett