29. september 2016

Siste fangst(13)

Det er veldig lenge siden jeg oppdaterte denne Siste fangst spalten. Jeg har ikke oppdatert den siden 3. september 2014 (!), så det er kanskje på tide å gjøre noe med det?

Det har kommet mange bøker siden da så alle blir ikke med, men de fleste. Jeg har ikke tenkt å skrive ned titlene på alle disse bøkene fordi det tar meg en evighet. Skriver ned titlene på de mindre bunkene heller. Håper det er greit?


 Jeg vet hvor du er - Claire Kendal
Sauebondens liv - James Rebanks
(Lunch) Godt forslag, men nei - Børge Lund
(Pondus) Femten tenner i en pose - Frode Øverli
(Nemi) Med Grimm og Gru - Lise Myhre
(TegneHanne) Ambisjoner - Hanne Sigbjørnsen
 (Radio Gaga) Utvidet Sendeflate - Øyvind Sagåsen


 The Night Manager - John Le Carré
What Ever Happened to Baby Jane? - Henry Farell
The Loser - Thomas Bernhard

Det var det. Kanskje ikke så interessant innlegg, men gjorde det mest for min egen del for å få en liten oversikt, og også et fint avbrekk fra bare å skrive anmeldelser.

4 kommentarer:

 1. Det var litt av en fangst! Jeg har prøvd å ikke skaffe meg så mange bøker i de siste månedene, før jeg får ordnet meg noen nye bokhyller. Soverommet mitt er nemlig fullt av bøker ... Men jeg klarer jo ikke la være da, så i dag har jeg bestilt meg biografien til Bruce Springsteen. Et must for en Springsteen-fan synes jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke kjøpt eller fått så mange bøker i sommer jeg heller, men før sommeren og etter sommeren har jeg hamstret litt igjen. Det meste er fra forlag, men kjøper noen engelske bøker ved siden av, av og til.

   Kos deg med Springsteen boka når du får den. Jeg liker noen av låtene hans, men har nok aldri vært fan:/

   Slett
 2. Virkelig litt av noen hauger! Jeg har nok ikke anskaffet særlig mange bøker i det siste, men fikk sannelig lyst til å ta en titt på bokhandler-sidene :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg blir litt motløs når jeg ser mengder. Det går bra så fort man setter i gang, men når man ser mengder foran seg før man begynner blir man litt slått ut:)

   Det meste er fra forlag, men kjøper en del engelske bøker ved siden av, ikke alle ble vist her fordi de er satt på plass i hyllene:) Er man en hamstrer så er man en hamstrer. Jeg skulle ha vært ekorn;)

   Man finner jo alltid noe interessant på bokhandler sidene:)

   Slett