26. februar 2016

Helgelektyre(130)

Linda - som i Lindadrapet - Leif G.W. Persson
Fordi overlevelse ikke er nok - Emily St. John Mandel
Familieforbannelsen - Gareth P. Jones

I går kveld ble jeg ferdig med Metro 2033 av Dmitrij Glukhovskij og jeg begynte så vidt på Linda - som i Lindadrapet av Leif G.W. Persson. Samtidig leser jeg fremdeles Fordi overlevelse ikke er nok av Emily St. John Mandel. Hvis jeg rekker å bli ferdig med Fordi overlevelse ikke er nok før helga er over, skal jeg begynne på; Familieforbannelsen av Gareth P. Jones.

Ellers beklager jeg for at det har vært veldig lite med anmeldelser på bloggen denne uka. Jeg skriver hver dag, men ofte når jeg har skrevet i de siste dagene får jeg ikke frem et eneste ord på "papiret". Og jeg publiserer ikke anmeldelser på bloggen bare for å publisere noe. Når jeg skriver, blir det ofte mye finpussing underveis fordi jeg er aldri helt fornøyd med det jeg skriver, og da blir jeg heller "aldri" ferdig. Derfor det går litt trått av og til. Jeg skriver hver dag, men når skrivingen går ekstra trått og når jeg føler at anmeldelsen ikke er helt ferdig, utsetter jeg med å legge den ut til jeg er noenlunde fornøyd. Det er slik jeg gjør det.

Og i går gikk siste episode av den nye sesongen/miniserien av The X-Files. Min absolutte Tv-serie. Har en topp fem liste over favorittserier, og uansett hvor mange år det går er det The X-Files som fremdeles er øverst på tronen. Siste episode gikk på TV i går kveld så nå er det ikke noe mer å glede seg til:( Så jeg får fortsette å være i denne sirupstilværelsen hvor tiden går alt annet enn fort:)

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

Ukas låt: Learn to hate you av James Michael
6 kommentarer:

 1. Ønsker deg en fin helg :) Selv skal jeg på hyttetur på fjellet i helgen, så det blir nok ikke mye lesing på meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig. Håper det blir oppholds mens du er på hyttetur. Her er det ustabilt. Først snør det masse, så gir det seg, så snør det masse igjen osv. Du får snike deg til en bok og finne en lesekrok på hytta:) Å finne en ledig lesestund er tross alt ikke kriminelt:)

   Ha en fin helg du også og god tur:)

   Slett
 2. Kjenner meg veldig godt igjen i det du sier om å aldri bli fornøyd med det du skriver. Jeg også finpusser og finpusser til den store gullmedaljen, klarer ikke å legge ut noe før jeg er (nesten) fornøyd. Sånn sett har jeg utfordret meg selv ved å blogge om bøker, det satt egentlig ganske langt inne. Kos deg med lesing i helgen, interessant bøker du har som helgelektyre. Jeg er enda ikke ferdig med Ned til elva, har noen sider igjen, og så skal jeg fortsette på Slutten for det røde mennesket. God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har blogget om bøker i nesten ti år (ti års jubileum i august), og føler jeg får større og større prestasjonsangst for hvert år som går, og så stiller jeg så harde krav til meg selv. Jeg blir aldri fornøyd med det jeg gjør eller skriver, så har blitt en ekspert til å krangle med meg selv:) Komisk, haha:) Men det er godt å vite at vi er flere som har litt prestasjonsangst med det man gjør:)

   Jeg leser kanskje litt spesielle bøker, men jeg liker både bøker som er spesielle og mørke. Leser veldig mye variert. Må jo utvide horisonten og lese mye av alt:)

   Har hørt mye om Ned til elva, mye positivt, men Slutten for det røde mennesket var ukjent, men skal søke det opp. Kos deg med bøkene du også og god helg:)

   Slett
 3. Niks, ikke lest noe av det du nevner over her. I helgen skal jeg lese en barnebok kalt Lykkeravnene :)
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det den av Paul Durham? Den leste jeg i 2014. Jeg likte den så som så. Ikke helt det store, så håper du liker den bedre enn meg:)

   Slett