13. november 2015

Helgelektyre(117)
Barneloven - Ian McEwan
En liste for livet - Lori Nelson Spielman
Kledd naken - Agnes Lovise Matre

Jeg har ikke lest ut en eneste bok siden forrige søndag og det er vel første gang på lenge. Jeg har lest hver dag, det er ikke det, men har bare ikke fått meg til å fullføre noen bøker ennå denne uka, så jeg får lese litt ekstra i helga.

Da blir jeg sikkert ferdig med både Barneloven og En liste for livet (jeg har en annen utgave enn det på bildet), siden jeg er godt i gang med begge to. Og jeg skal begynne på Kledd naken. Flere bøker rekker jeg vel ikke før helga er over.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?   

4 kommentarer:

 1. Håper du har en fin helg. Jeg har lest alle disse tre bøkene, og av dem er det nok Kledd naken jeg har likt best, selv om Barneloven også er veldig bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Denne helga er vel som andre helger ... stille og rolig:)

   Jeg har ikke begynt på Kledd naken ennå, men tror nok at jeg kommer til å begynne på den i morgen. Barneloven er ikke så verst, men En liste for livet er ikke helt for meg siden jeg er ikke helt glad i damelitteratur. Det går greit en gang i blant, men ingen fan av sjangeren:) Håper du også har en fin helg med mye lesestoff:)

   Slett
 2. Jeg har ikke lest noen av dem fra før av, men forfatterne var ikke helt ukjente for meg. Ian McEwan har jeg vel vært borti for en god del år siden, om jeg husker rett.
  Her blir det Bag of Bones på tampen lørdagskvelden, startet nettopp på den. Det er den 5. av de 6 Stephen King-bøkene du anbefalte meg for 4-5 år siden (jepp, tiden flyr og ting tar tid, hehe). Så den er jeg spent på. Om jeg har forstått det rett, så er det ikke en typisk grøsserbok, så det blir spennende å se hvordan den er sammenlignet med de andre jeg har lest tidligere (Carrie, The Shining, Pet Semetary og Salem's Lot). Jeg blir neppe ferdig med den i løpet av helga, så jeg har tenkt å lese den litt ved siden av kortere bøker i dagene framover, om jeg ikke blir så oppslukt at jeg bare MÅ sluke den i ett jafs uten noen "innblanding"! ;)
  Fortsatt god lesehelg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, tiden flyr ikke så fort her akkurat, men skjønner hva du mener;)
   Godt at du leser Stephen King igjen, og du har helt rett. Bag of bones er ikke en direkte grøsserbok, men det er vel heller en psykologisk thriller med noen grøsser elementer i seg som De dødes tjern. Litt blanding. Spent på å lese bokanmeldelsen din og håper du vil lese flere Stephen King bøker fremover:)
   Riktig god lesehelg til deg også:)

   Slett