3. juli 2015

Helgelektyre(99)

I helga skal jeg lese videre i noen bøker og starte på noen nye:

Uro - Jesper Stein
Silo - Hugh Howey
Blodspor i Klondike - Johan B. Mjønes
Lukk øynene - Josh Malerman

Jeg er godt i gang med Uro, så den kommer jeg til å bli ferdig med i helga, og jeg er snart ferdig med Silo (har ikke mange sider igjen). Når jeg blir ferdig med Silo skal jeg begynne på Blodspor i Klondike. Vet ikke når i helga jeg blir ferdig med Uro, men jeg rekker kanskje å begynne på Lukk øynene av Josh Malerman. Kommer naturligvis ikke til å bli ferdig med den i helga, men forhåpnetligvis fått begynt på den. Har som mål å få lest ferdig Uro og Silo og omsider begynne på de andre to bøkene før helga er omme.


God helg.

4 kommentarer:

 1. Hei! Trodde du hadde lest Lukk Øynene, men det hadde du ikke. Håper du liker den .:) Spent på hva du synes om URO, den har jeg forsatt liggende på vent.. Ha en fin lesehelg Ina.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk den for en god stund siden, men da var jeg litt opptatt med andre bøker, så jeg måtte utsette den litt. Vet det er flere bloggere som allerede har lest den, men jeg måtte dessverre sette den litt på vent. Noen ganger kommer det andre bøker i veien. Et luksusproblem det der. Vil at Lukk øynene skal være bra, men er ekstra kresen til skrekksjangeren siden det er min favorittsjanger. Da har jeg store kriterer, haha, så vi får se om jeg kommer til å like den eller ikke.

   Uro er ikke så verst. En av de bedre krimbøkene jeg har lest i det siste, selv om det ikke er noen favoritt. Men anmeldelse blir det etter hvert. Ligger litt etter med andre anmeldelser også, dessverre, men jeg jobber med saken.

   En god lesehelg ønskes deg også, Anita:) Og håper du får lest noen spennende bøker i helga.

   Slett
  2. Takk for det Ina! :) Godt at URO ikke er den værste.... :) Vet at du er kresen og derfor er jeg spent på Lukk øynene. . Håper den ikke blir for "lett" for deg...
   Selv leser jeg litt mild "kosekrim" i helga. Ble nettopp ferdig med Jørgen Jægers første krim; Skyggejakten, som jeg likte, og starter i morra på Lene Lauritzen Kjølers siste.. Godt å lese noe som ikke gir meg mareritt..;) Har også kjøpt Outlanders, men et bind er på tusen sider ca, så vet ikke når jeg tør starte på dem....

   Slett
  3. Jepp, det jeg liker best med Uro er hovedrollen. En hissig fyr som driter i alt som heter regler:) En spennende fyr å lese om.

   Selv savner jeg å lese noe som gir meg mareritt, eller gir meg et snev av uhygge, men dessverre er jeg ikke lettskremt, så det skal mye til:)

   Jeg har også Outlander. Jeg er ikke redd for tykkelsen, for har lest mange mursteiner oppgjennom årene, men redd for at det vil ta tid hvis innholdet ikke er noe for meg. Vi får se. Den skal leses, men vet bare ikke når det blir:)

   Virker som du har mye å lese i for tiden og det er bra og at du koser deg med lesestoffet. Skal bli spennende å se på oppdateringene dine og din dom over det du leser:) Jeg er jo en nysgjerrig person:)

   Slett