24. juli 2015

Helgelektyre(102)


Blindgang - Jørn Lier Horst
Needful things - Stephen King
Monster - Jørgen Jæger

Torsdag kveld leste jeg ferdig Lukk øynene av Josh Malerman og begynte så vidt på Blindgang av Jørn Lier Horst. Hva jeg syns om den er for tidlig å si. Min favoritt av ham så langt er Jakthundene. Det spørs om Blindgang har samme gnisten eller ikke. Og jeg skal lese videre i Needful things av Stephen King (min store forfatterhelt). Blir det tid til overs skal jeg begynne på Monster av Jørgen Jæger.

Så helgas lesestoff består av krim, grøss og fantasy, (litt blandet drops, kan man si) og jeg er avhengig av variasjon.

Har dere lest noen av disse og hva leser dere i helga?

6 kommentarer:

 1. Blir spennende å se hva du syns om Blindgang. Den er ganske forskjellig fra de foregående, men jeg likte den nye vrien veldig godt. At spenningen ikke nødvendigvis er dramatiske hendelser, men det å få se hvordan etterforskerne jobber, og om Wisting når frem med budskapet sitt. I helga leser jeg "En sjøens helt - Gullgutten" av Jon Michelet. Elsker denne serien. God helg til deg fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Lier Horsts sine bøker har vært veldig sterke i det siste. Bøkene jeg har lest av ham så langt er Jakthundene, Vinterstengt og Hulemannen. Sterke bøker alle sammen, spesielt Jakthundene. Den var virkelig intens. Så får vi se hva jeg syns om Blindgang etter hvert:) Jeg har ikke lest Jon Michlet serien ennå, men jeg har lenge vært nysgjerrig på den. Har sett intervjuer om ham der han snakker om serien og det har fristet meg. Så håper jeg kommer til å gjøre alvor og lese den serien en dag. Kos deg og riktig god helg til deg også:)

   Slett
 2. Har lest Monster som jeg likte godt. Første boka jeg har lest av Jæger. Jeg har lest de siste bøken til Horst, men ikke Blindgang. Men det skal jeg etterhvert.. må skaffe meg den først. Har så mye å lese… God lesehelg Ina.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Monster blir også min førstre bok av Jæger. Håper innholdet er like bra som omslaget:) Det gjenstår å se. Og skjønner til problemet at det blir mye å lese. Har flere bunker med bøker jeg også som venter på å bli lest. Men vi trenger ikke å bekymre oss for at vi går tom for lesestoff med det første, da:) Riktig god lesehelg til deg også!:)

   Slett
  2. Ja, omslaget er bra! Du har rett; Vi trenger ikke bekymre oss for å gå tom for lesestoff selv om vi blir over hundre år! Såremt det gis ut bare halvparten av mengden som gis ut i dag… Takker.:)

   Slett
  3. Yes, it is. Jeg liker sånne dystre og mystiske omslag. Da blir jeg nysgjerrig med en gang. Det eneste bekymringen vi har angående bøker hvis de gis ut i samme tempo som i dag er at vi rekker aldri å lese alle bøkene som gis ut, men det rekker vi aldri uansett. Men, men, man kan ikke få med seg alt her i livet:) Men håper jeg får med meg så mye bra bøker som mulig før jeg blir 90+ og ikke er i stand til å lese mer. Det er bare synd jeg er så kresen. Så håper på å komme over mange godbiter innen den tid:)

   Slett