8. mai 2015

Helgelektyre(91) Sovende hunder - Roar Ræstad
Den usynlige mannen fra Salem - Christoffer Carlsson
Nyanser av svart (historien om norsk black metal) - Harald Fossberg

Jeg har ikke lest ut en eneste bok denne uka så langt og det er bedrøvelig. Leser jo som sagt hver dag. Noen dager mye og andre lite. Det varierer veldig fra dag til dag. I  helga skal jeg lese i disse bøkene (de to jeg leser i nå begynte jeg på tidligere denne uka): Sovende hunder og Den usynlige mannen fra Salem.

Og når jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på black metal boka. (Black metal er jo min favoritt musikkjanger og Dimmu Borgir er og blir favorittbandet:)

Målet mitt i helga er å lese ferdig minst to av disse, og begynne på en bok til, men hvilken det blir er en hemmelighet. Man må jo ha noen hemmeligheter også selv om det ikke er all verdens. Så jeg får ta meg sammen i helga og lese mye. Jeg liker ikke å ligge etter med ting og jeg har mange bøker som venter på å bli lest.

God helg.

2 kommentarer:

  1. Hemmeligheter er gøy, og fullstendig på sin plass i bloggverden. Håper du koser deg med avslutningen av de bøkene du holder på med, så får vi vente spent på å se hvilken du skal begynne på. God helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, man kan ikke avsløre alt på en gang, vet du:) Takk for det og kos deg med bøkene du leser i du også:) God frigjøringsdag og god helg:)

      Slett