9. mai 2014

Helgelektyre(43)

Da er det helg igjen. Er det noe jeg savner så er det helgefølelsen. Den har forsvunnet etter å ha vært hjemme i ti måneder. Så helgefølelsen er ikke like magisk. Så sitter hjemme og syns synd på meg selv om dagene. Og etter lengre tids sykdom har jeg gått ned 30 kg. Nesten halve meg er borte. Jaja ... Men er fremdeles oppegående selv om denne svimmelheten (og tåkesyn) er noe herk fremdeles.

Så langt denne uka har jeg lest ferdig bare en bok, og det er for dårlig for min del. Og håper jeg i hvert fall blir ferdig med to i løpet av helga. Boka jeg leste ferdig tidligere denne uka er denne:

 Skyggefødt - Jan Tore Noreng

Og hele anmeldelsen av den kan dere lese her:)

Og i helga skal jeg konsentrere meg om disse. Har ikke mye konsentrasjon for tiden (og ikke minst, sur) for etter å ha vært hjemme så lenge og ikke har noen jobb, har jeg blitt så rastløs og ukonsentrert. Håper det gir seg snart. Men selvfølgelig skal jeg lese likevel:) Og da gjelder det disse bøkene:

 (Haha, beklager for dårlig bildekomposisjon. Lider av kronisk kjedsomhet, som dere ser:)

Men dette er altså bøkene som gjelder denne helga, og jeg har som plan å bli ferdig med i hvert fall to av dem. Og bøkene som står på vinduskarmen er:

Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård
Mapuche - Caryl Férey
Et feilgrep - Wendy James

Bøkene jeg forventer å bli ferdig med i løpet av i helga er: Et feilgrep siden jeg er et godt stykke på vei i den, og Min kamp 6. Jeg har lest i den siden slutten av januar. Grunnen til at jeg bruker lang tid på den er ikke at det er tung og vanskelig lesestoff, men bare se på den. Det er en stor pocketbok på over tusen sider og større enn en murstein. Grunnen til at det har gått litt trått med den er at det er nesten som en brytekamp å holde i den tjukke boka. Det er det som er greia. Blir sliten i armene, hehe ...

Og Mapuche blir jeg vel ikke ferdig med før neste uke. Så går ikke tom for lesestoff denne helga heller, og godt er det siden jeg strever med kronisk kjedsomhet, har ingen planer og lei av dette hjemmelivet. Syns så synd på meg selv at jeg har begynt å spise sjokolade hver dag:) Føles nesten ut som om jeg har kjærlighetssorg. Men det er ikke det. Syns bare at det er kjipt veien livet har tatt. Det har fullstendig stoppet opp og jeg kommer meg ingen vei. Jeg sitter i saksa. Har alltid funnet en løsning på ting før, men dette er første gangen jeg ikke kommer på noe for å gjøre ting litt enklere. Har rett og slett kjørt meg fast. Så det å være arbeidsledig og sykemeldt er en situasjon jeg absolutt ikke anbefaler ...

Noe spennende dere leser i helga?

Og det er godt å lese/finne bloggere som er av det motsatte humøret jeg er i. Selv om jeg egentlig ikke er så glad i glade mennesker, men klarer bare ikke å få humøret oppe. Så det er godt jeg har bøkene å flykte i, og godt å vite at ikke alle er som meg:)

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar