23. mai 2012

Interessant intervju med S.J. Watson

Leser for tiden Before I go to sleep, og strever voldsomt med å legge den i fra meg de gangene jeg plukker den opp. Har den med på jobb og leser i den i pausene av og til. Som i dag. Jeg var fullstendig oppslukt i boka da en kollega fra ingensteds begynte å snakke med meg og jeg skvatt noe voldsomt. Komisk i grunn. Boka er virkelig spennende når alt rundt meg bare "forsvinner" når jeg leser og ikke skjønner hvor plutselig en stemme dukker opp fra ingensteds.

Syns bare at konseptet er så spennende og interessant. Tenk deg å våkne opp hver dag og ikke huske noen verdens ting. Det hadde vært kjipt det og ikke vite helt hvem man er og hvem man kan stole på. Jeg hadde i hvert fall blitt sprø.

I dette videosnuttet forteller forfatteren S.J. Watson hvordan han kom på konseptet og litt om boka ellers. Selv syns jeg det var spennende å se og høre på. Jeg ville dele det med dere.


4 kommentarer:

 1. Fantastisk bok, eg har akkurat lest den!
  Leste heile på ein dag for eg greide ikkje å legga den fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest ca 100 sider nå, og storkoser meg.
   Lenge siden jeg virkelig har vært så dratt i handlingen. Som om jeg er med i den selv. Stakkars hovedperson. Hadde jeg vært henne ville jeg ha blitt gal. Rett og slett. Det er så realistisk fortalt. Derfor er det så fryktelig spennende:) Man tenker jo over hva man ville ha gjort om man hadde vært i en slik situasjon selv.

   Slett
 2. Veldig god bok:) Faktisk en bok man blir helt oppslukt av:) Takk for intervjuet.) Ha en flott dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er helt klart vanskelig å legge fra seg boka. Konseptet er såpass interessant og spennende at man må vite hva som vil skje videre...ha en fin dag du også:)

   Slett