7. juli 2011

Fantastisk boktrailer. Hush, hush av Becca Fitzpatrick.

Jeg liker å surfe på youtube. (Der kan jeg bli sittende lenge). Hver gang når jeg skal begynne å lese en ny bok/eller i gang med boka, ser jeg alltid etter om det er en boktrailer å finne, intervju med forfatteren og folk som anmleder bøkene. Og denne traileren er en av de herligste jeg har sett på lenge.

Har kommet godt i gang med lesingen av Hush, Hush. Selv om jeg var meget skeptisk til boka (er alltid skeptisk til bøker som blir rost opp i skyene), må jeg innrømme at det var det ingen grunn til og jeg har kost meg med den så langt. Jeg er meget spent på fortsettelsen. Syns at traileren er så herlig at jeg måtte bare legge den ut her. Og nå ... tilbake til boka! :)

10 kommentarer:

 1. Ja, den er kjempefin! Så bra at du koser deg med boka! Jeg likte den også veldig godt :-) Og gled deg til Crescendo, den er enda bedre! Silence kommer forresten om 3 måneder ;-)

  SvarSlett
 2. rufsetufsa22:24

  Jeg ligger visst langt etter når det gjelder serier, skjønner jeg ;) Men jeg har da myeå glede meg til. Var skeptisk til Hush, hush, men liker den overraskende godt. Oppskrifta er jo nesten det samme til Twilight, bare at jeg liker karakterene mye bedre, historien og ikke minst skrivemåten :)

  SvarSlett
 3. Ja, slik opplevde jeg det også. Noe kunne minne om Twillight, men alt var allikevel så mye bedre; mer sympatiske karakterer, mer driv og som du sier, uendelig mye bedre skrevet. Egentlig er det bra at du begynte såpass sent, for da slipper du å vente så lenge på oppfølgerne ;-) Det er nemlig en veldig stor cliff - hanger i Crescendo...

  SvarSlett
 4. rufsetufsa23:19

  Ja, karakterene i Twilight syns jeg var veldig flate og jeg brydde meg virkelig ikke om noen av dem. De virket så krasse på en måte. Men syns denne historien er mer fascinerende. Og Patch er jo kulere enn Edward da ;) Så jeg er spent på hvordan denne boka slutter, og som du sier, det er kanskje en fordel å være litt på etterskudd når det gjelder serier, for da slipper man å vente en evighet til neste bok ;)

  Når jeg kommer over en serie som jeg skal lese så har de fleste lest den for et eller to år siden :) Men, men, bedre sent enn aldri ...

  SvarSlett
 5. Hush, hushs Patch har vært veldig omdiskutert i den internasjonale bokbloggverdenen. Jeg må innrømme at jeg digger ham *smelt* Jeg er dessuten gammel nok til å fint kunne hamle opp med slike litt usunne typer, jeg lar meg ikke pelle på nesen(men nå er jo bøkene egentlig rettet mot tenåringer da men jeg håper de fleste forstår at en historie er nettopp det, en historie).

  SvarSlett
 6. rufsetufsa00:46

  Ja, slike typer har vel lett for å bli omdiskutert. Men jeg vet ikke. Det er noe med ham. Edward syns jeg bare var ekkel og creepy. Men Patch har noe mer over seg som jeg ikke kan forklare. Og skjønner også at jeg egentlig er alt for gammel til å lese slike bøker, ya fantasybøker. Men de bøkene har blitt et fenomen og jeg er nysgjerrig på hva alt det snakket er. Så jeg blir så nysgjerrig. Og fantasy er en sjanger jeg har lest minst av, men som jeg har blitt glad i etter hvert :)

  SvarSlett
 7. Jeg føler egentlig ikke at man kan bli for gammel jeg da, for jeg har tenkt tanken i det siste selv. Det jeg har kommet frem til er at det som gjør meg lei er at en drøss med forfattere velger å benytte seg av nesten nøyaktig samme oppskrift. Det blir kjedelig og litt for forutsigbart.

  SvarSlett
 8. rufsetufsa20:10

  Enig. Det er kjedelig når de finner ut at en forfatter har gjort det stort med en oppskrift, prøver de andre å gjøre det samme og det blir litt kjedelig når det da blir gitt ut bøker med nesten samme handling. Men selv om Hush, hush minte meg en god del om Twilight (som jeg slettes ikke er fan av), så syns jeg likevel det var noe forfriskende med historien. Det var i det minste ikke enda en vampyrbok. (Glad i vampyrer, ikke Twilightvampyrer, men andre), men i det siste har det handlet litt vel me om de og da er det kjekt at det kommer litt annet også innimellom :)

  SvarSlett
 9. palefinger10:57

  Det er lett å bli skeptisk til bestselgerne. Mister lysten til å følge strømmen, og mye er oppskrytt. Jeg har ikke engang lest Dan Brown.
  Men den støvete boka i en krok på biblioteket derimot, den som ingen låner fordi ingen har hørt om den...

  SvarSlett
 10. rufsetufsa19:21

  Ja, skjønner godt hva du mener :) Man blir veldig lei av hysteriet rundt enkelte bøker. Akkurat nå er jeg temmelig lei av å høre om Harry Potter. Jeg liker Harry Potter, men er så lei av alt snakket om det spesielt nå som den siste filmen er ute. Skal lese alle bøkene og se filmene om 20 år når det har roet seg ned :)

  SvarSlett