28. april 2011

De dødes tjern from real life

Jeg kom over denne videoen på youtube hvor Linda Eide i Norske Attraksjoner tar oss med til et av tjernene hvor De dødes tjern ble spilt inn. De brukte forskjellige tjern under innspillingen, men her viser Linda Eide tjernet hvordan Henny Moans karakter, Liljan Werner blir dratt mot tjernet i nattkjolen. En klassisk scene.

Morsomt å se klippet for jeg fikk det ikke med meg på tv. Jeg ser nesten aldri på nrk1, kun når det er House M.D (stor fan av dr. House), men så aldri Norske Attraksjoner. I denne videoen tar Linda Eide med seg Henny Moan med seg til det stedet hvor Moan viser hvor dette dragsugscenen tok sted.

4 kommentarer:

 1. Kathrine00:58

  Hehe, morsomt :)
  Fantastisk film, fremdeles en av mine favoritter.

  SvarSlett
 2. Konge bok! Anbefales på det strekeste!

  SvarSlett
 3. Jeg kjøpte filmen på DVD for 1-2 år siden..måtte bare. Husker godt filmen da den gikk på tv i min barndom. Ikke fullt så nifs nå som den gang, men moro å ha.

  SvarSlett
 4. rufsetufsa14:45

  Ja, filmen er en av mine favoritter også. Jeg skjemmes over at jeg ikke har skaffet den til filmsamlingen min enn, men det må jeg gjøre noe med. Selv om boka er best, så liker jeg filmen veldig godt. Syns den måler seg godt med boka. Og forfatteren selv er med i den, noe som er litt ekstra stas. Den er ikke like nifs den dag i dag, men fremdeles spennende se :)

  Og til deg Tom Erik Hansen: Stilig nettside linken din førte til. Heavy metal er min gate :)

  SvarSlett