25. oktober 2024

Helgelektyre(666)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, Where They Wait av Scott Carson,  The Apartment av S.L. Grey, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Rooms of Wonder av Johanna Basford og En magisk verden av Melpomeni Chatzpanagiotou, er fra egen boksamling  

 

The Apartment - S.L. Grey

Hjertepromenaden - Tore A. Øyås

Where They Wait - Scott Carson


Onsdag leste jeg ut denne:


 
The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
 
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Sakprosa utgitt i 2020.
 
I England i 1938, ble Alma Fielding og hennes familie rammet av merkelige og skremmende hendelser. Hendelser som også gjestene deres ofte var vitne til. Ting flyttet på seg og kunne sveve i luften. Nandor Fodor som var psykoanalytiker, tilbragte fire måneder sammen med dem, for å forstå hva som hendte. Var det poltergeist, eller var det negative følelser hos den rammede som var årsaken til hendelsene? Eller var det på grunn av redsel for andre verdenskrig som bygget seg opp? Nandor Fodor hadde også noen kontroversielle meninger og måter å jobbe på, da han ville unngå bedrageri.
 

I helga skal jeg lese videre i disse:

 

The Apartment av S.L. Grey. Horror utgitt  i 2016.

Mark og Steph bor i Cape Town, men føler seg ikke lenger hjemme etter et skremmende innbrudd. Da en venn foreslår husbytte som man kan arrangere på nettet, får de noe annet å tenke på. Steph er mer tent på å bytte hus med noen enn Mark. Hun søker etter et hus som hun kan være en stund i Paris. Hva slags horror dette er, er jeg ikke sikker på. Dette er det eneste jeg har lest om de få sidene jeg har fått med meg, men kjeder meg ikke så langt.

 

Hjertepromenaden av Tore A. Øyås. Krim utgitt i 2024.

Også en bok jeg ikke kan si mye om, da jeg ønsker å bli bedre kjent med bøkene først. 48 sider er et stykke, men noen ganger trenger man mer tid å komme seg inn i handlingen. Det ligner på seriemorder krim og handlingen er lagt til i Trondheim.

 

 Where They Wait av Scott Carson. Horror utgitt i 2021.

Nick strever jobbmessig for å jobbe som journalist er ikke bare, bare. Men han får et oppdrag om å skrive om en mindfullness app. Han møter folka som har laget appen, en av dem er en venn fra fortiden. Selv om de vet han er skeptisk til mindfullness appen, spesielt siden det er mange av dem fra før, går han med på å bruke appen hver dag i to uker for å skrive om den. En dag skal han visstnok høre en stemme fra appen som ikke skal være der ...

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:



Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

 Motivet er fra denne boka:

 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 
 
God helg. 

Ukas låt: The Serpent's Gaze - Trivax

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar