28. oktober 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, Where They Wait av Scott Carson, The Apartment av S.L. Grey, A Timet to Kill av John Grisham, Ragnarok av A.S. Byatt, Last Call av Sean Costello og Slewfoot av Brom, er fra egen boksamling  
 

 
Bøker som ble lest i forrige uke:

The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
Død -og- dalbane - Elin Viktoria Unstad

Antall leste sider:

468 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

✎  De overlevende - Jane Harper

Bøker som leses nå:

📖The Apartment - S.L. Grey
📖Hjertepromenaden - Tore A. Øyås
📖Where They Wait - Scott Carson
📖A Time to Kill - John Grisham
📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Last Call - Sean Costello
⃞  Slewfoot - Brom

To bøker ble lest i forrige uke, for én gangs skyld. En sakprosa og en barnebok. 👿

Onsdag leste jeg ut The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, som nevnt er en sakprosa om en poltergeistsak i 1938. Syntes fortellerstemmen var en smule tørr, og det er ikke mye om selve saken, men mye bakgrunnshistorie om alle som var involverte. Boka løftet seg litt opp mot slutten, da det tok en interessant vending.

Fredagakvelden leste jeg ut Død-og-dalbane av Elin Viktoria Unstad. Det er horror for barn, og selv om jeg har likt barnebøker i voksen alder før, var denne litt barnslig og forutsigbar. Likte konseptet som man ikke har lest mye av tidligere, men likte ikke helt retningen det tok.

Forrige uke begynte jeg å lese The Apartment av S.L Grey, som er litt eldre horror som ble utgitt i 2016. Den er også skrevet av to forfattere. Jeg liker konseptet, men håper ikke at konseptet blir overdøvet av barnesnakk, for det er unødvendig. For tidlig å si hvordan jeg liker boka ennå.

Spesielt å lese om en seriemorder i Trondheim, som er min nærmeste by, men morsomt også. For tidlig å si hvordan jeg liker boka. Så langt har det om folk som blir drept, og hvordan de så blir funnet. Har nå så vidt blitt introdusert til etterfroskerne som har en spesiell tid i møte.

Where They Wait av Scott Carson leste jeg ikke videre i helga, noe som er rart. Det er jo Spooky Season og akkurat nå tar jeg en pause fra andre sjangere, bortsett fra horror, thrillere og krim frem til november. Halloween varer fra august til januar for meg, men leser bare mørke bøker de siste to ukene av oktober. Siden det er favorittmåned og er en av de få som liker Halloween her til lands. Men liker plottet i boka så langt, så skal prioritere boka mer i denne uka.

A Time to Kill av John Grisham tar jeg en pause frem til november, da det ikke er en Halloween bok. Det er riktignok advokatthriller, og hadde på en måte passet inn, men akkurat nå er det noen andre bøker jeg vil konsentrere meg om de få dagene som er igjen av oktober. Men liker boka så langt.

Det samme med Ragnarok av A.S. Byatt. Siden det er en helt annen sjanger, tar jeg en pause fra den i resten av oktober siden Spooky Season er en hellig for min del. Det er noe med Halloween og Spooky Season, og da vil jeg heller konsentrere meg om bøker jeg virkelig vil lese.

De neste bøkene på leselista, er også horror bøker. Sjokkert? Nei? De neste bøkene på leselista er Last Call av Sean Costello, og Slewfoot av Brom. Brom, som egentlig heter Gerald Brom, men som bare kaller seg Brom har jeg hørt mye om, mens Sean Costello er hittil helt ukjent. Liker å finne bøker selv i stedet for å lese det andre leser hele tiden. Ja takk, begge deler.

Ellers er det få dager igjen til Halloween og til oktober er over. Noe som er trist.👿👻🧛🍂🍃

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar