21. oktober 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, Where They Wait av Scott Carson, A Time to Kill av John Grisham, Ragnarok av A.S. Byatt, The Apartment av S.L. Grey og Last Call av Sean Costello, er fra egen boksamling  

 
 
 

 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Jeg finner deg - Harlan Coben

Antall leste sider:
418 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Du kan kalle meg Jan - Anne Elvedal
Den vesle vampyren - Angela Sommer-Bodenburg

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Hjertepromenaden - Tore A. Øyås
📖Where They Wait - Scott Carson
📖A Time to Kill - John Grisham
📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker denne uka:

⃞  The Apartment - S.L. Grey
⃞  Last Call - Sean Costello

En bok ble ferdiglest i forrige uke. Det går litt tregt, men sånn er det bare. 👿

Natt til søndag leste jeg ut Jeg finner deg av Harlan Coben. Det er bok nummer 15 jeg har lest av ham, så det har blitt en del. Han er en av forfatterne jeg må lese hvert år. Jeg finner deg er ikke hans beste, men den hadde en del action og tørr humor som jeg liker. Boka er også enkeltstående, som jeg foretrekker.

Jeg leser videre i The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Blir ferdig med den i dag eller i morgen. Den har tatt tid, da sakprosa vanligvis har en tørr og saklig fortellerstemme med mye fakta. Så har brukt lang tid på den, selv om det er normal bokstørrelse. Jeg likernoen av aspektene av boka som var interessant å få med seg, men ikke helt fan av fortellerstemmen.

Jeg begynte ikke på en ny bok natt til i dag for det er alltid en dørterskel som sperrer for når jeg er ferdig med en bok. Tanken på en ny bok kan være litt umotiverende. Det skjer hver gang. Men skal begynne på den i natt. Det eneste jeg vet, er at det er krim hvor handlingen foregår i Trondheim.

Jeg leste videre i Where They Wait av Scott Carson, som er min første bok av ham. Kan ikke si så mye om hvordan jeg liker den, for har ikke kommet ordentlig godt i gang med handlingen ennå. Grunnen er detaljer, og jeg foretrekker detaljer i bøkene jeg leser. Fordi jeg er dårlig på å forestille meg ting. Det er vel ikke alle som har fantasi.

Men bøkene jeg ikke leste videre i forrige uke var A Time to Kill av John Grisham, og Ragnarok av A.S. Byatt. Har ikke noe med bøkene å gjøre, men har vel vært fokusert på horror for tiden, siden det er oktober og Halloween sesong. Men skal prøve å fordele litt mer i denne uka, slik at ikke noen blir helt forsømt.

De neste bøkene er The Apartment av S.L. Grey og Last Call av Sean Costello. Begge er horror, men er dog usikker på om Last Call er horror eller slasher, men vi får se. Sier ikke nei til slasher, heller.

Ellers håper jeg at de siste oktoberdagene går så sakte som mulig, slik at jeg får lest så mange horror bøker som jeg vil.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar