26. februar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
A Time to Kill av John Grisham, The Curse on Spectacle Key av Chantel Acevedo, og Rock Paper Scissors av Alice Feeney, er fra egen boksamling
 
 

 
  Bøker som ble lest i forrige uke:

Min egen stemme - Britney Spears

Antall leste sider:

564 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Curse on Spectacle Key - Chantel Acevedo
Enken - Helene Flood

Bøker som leses nå:

📖Funnet - Harlan Coben
📖Haiene - Øistein Borge
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Rock Paper Scissors - Alice Feeney
⃞   Djevelpakten - Max Seeck

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Min egen stemme av Britney Spears, kanskje Funnet av Harlan Coben og begynne på A Time to Kill av John Grisham.

Jeg ble ferdig med Min egen stemme, men ikke Funnet og begynte på A Time to Kill, så klarte ikke alle målene, for leseprosessen har gått noe trått. Ikke på grunn av bøkene og har ikke dårlig leselyst, heller. Noen ganger går ting trått. Det gjør meg ikke noe da jeg har tid.

Natt til søndag leste jeg ut Min egen stemme av Britney Spears. Ikke helt fan av skrivestilen, men likte å lese fra hennes perspektiv og det ga meg en større respekt for henne. Visste jo tidligere at hun har slitt, for det har hun jo røpet i noen av sangene hennes hvis man hører etter. Det er jo lett å tenke "stakkars rike pike", men syntes at hun beskrev ensomhet og fortvilelse på en troverdig og menneskelig måte.

For tiden leser jeg Funnet av Harlan Coben og det er min fjortende bok av ham, så det har blitt noen. Det er oppfølgeren til Gutten fra skogen og andre bok i Wilde serien. Har foretrukket de enkeltstående bøkene av Harlan Coben hittil for Myron Bolitar serien likte jeg ikke, men har mer sansen for Wilde. Så liker denne godt så langt.

I natt begynte jeg på en ny bok og det er Haiene av Øistein Borge som er bok nummer seks i Bogart Bull serien. Dette er min tredje bok av Borge, og den avgjørende om jeg skal satse mer på forfatterskapet hans eller ikke. Synes hittil bøkene hans har vært noe lunkne, og liker å gi en forfatter to-tre sjanser før jeg gir opp. Usikker på denne da jeg har lest mindre enn tretti sider, og for tidlig å si om jeg liker den eller ikke.

Jeg har også lest videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Har begynt å lese tjue sider av den i hver dag for at det skal bli lettere å komme gjennom den. Leste i den hver dag i forrige uke bortsett fra en dag eller to. Liker tidsepoken boka er i, men kanskje ikke handlingen. Den er noe tørr for min del, dessverre.

Jeg begynte endlig på A Time to Kill av John Grisham i helga som ble utgitt i 1989 og er første bok i en trilogi. Grunnen til at den går litt trått, er ikke handlingen som er interessant, men pocketboka er noe stiv og man må nesten bryte den opp, og den har lett for å klappe sammen. Det er noe anstrengende. Men skal komme meg over den kneika, for er interessert i handlingen.

De neste bøkene på leselista, hvis jeg blir ferdig med noen, er: Rock Paper Scissors av Alice Feeney som er en thriller. Har hørt mye om hennes bøker, men aldri lest noen. Så har alltid vært nysgjerrig på å sjekke ut forfatterskapet hennes. Den andre boka på leselista er: Djevelpakten av Max Seeck. Det er tredje bok i Jessica Niemi serien og jeg har lest de andre to. Er ikke helt bergtatt av serien, men liker at bøkene er noe mørke og dystre. Sier ikke nei til det.

Mål for denne uka er å lese ut Funnet av Harlan Coben siden jeg er godt i gang, og Haiene av Øistein Borge siden den er svært kort, og lese videre i A Time to Kill av John Grisham.

En del krim og thrillere denne gang. Er ikke feil det siden påska nærmer seg. 👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar