4. desember 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E.Fitch og Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 

 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Draug - Christoffer Lamøy

Antall sider lest:

576 sider
 
Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

I stedet ble det noen julehefter anmeldelser og andre bokrelaterte bokinnlegg

Bøker som leses nå:

📖Skygger - Sara Strömberg
📖Holly - Stephen King
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖Do You Dream of Terra-Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:
⃞  Den stille leieboeren - Clémence Michallon
⃞   Patrioter - Ingar Johnsrud
Forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Holly av Stephen King og Boy in the Box av Marc E. Fitch, og komme meg videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

Det endte med at ingen av de målene ble oppnådd. Jeg leste ikke ut noen av de nevnte bøkene og fortsatte ikke videre i Aftentid og morgengry. Grunnen er fremdeles smålav leselyst, men forsøker å lese litt hver dag. Det ble da veldig tilfeldig lesing.

Men ble dog ferdig med en bok og den leste jeg ut natt til onsdag. Det var Draug av Christoffer Lamøy som er horror for barn og ungdom. Synes konseptet virket interessant, men utførelsen og avslutningen ble for forutsigbar for en som er voksen. Og hvor vanlig er det å si storebror i nesten hver samtale? Noen interessante partier her og der, men syntes handlingen ble noe typisk.

Jeg pløyer meg videre i Skygger av Sara Strömberg som jeg har brukt lang tid på. Ikke fordi den er kjedelig, men sånn blir det når leselysten har vært noe vinglete. Har funnet delvis flyten. Liker fortellerstemmen. Er ikke spesielt glad i journalistkrim, men liker hovedkarakteren som ikke har egen familie, og slipper da å lese om bleieskift eller om tenåringsproblemer.

Har kommet et godt stykke i Holly av Stephen King, som jeg leser om nattta og det er en av hans bedre når det gjelder han nyere utgivelser. Han er mer lik seg selv i denne, synes jeg. Litt overrasket at denne er noe kortere enn hans vanlige mursteiner.

Aftentid og morgengry av Ken Follett kom jeg som sagt ikke videre i. Men en dag skal jeg ta meg sammen. Jeg lover ...

Kom meg et godt stykke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch, som er en noe mørk bok. Men det er mørke bøker jeg foretrekker. Den går litt treg siden det er liten og tettsittende font. Derfor jeg har lest i den i en god del uker.

Jeg leste også videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, som jeg leser med en annen bokblogger, og vi er nesten på samme sted i boka. Vi haster ikke gjennom bøkene vi leser sammen, og tar heller god tid med dem og drøfter litt underveis.

De planlagte bøkene for denne uka er de samme som de siste ukene, siden lesingen har gått noe trått. Det er, da: Den stille leieboeren av Clémence Michallon og Patrioter av Ingar Johnsrud. Litt psykologisk thriller og krim.

Målene for denne uka er å lese ut Holly av Stephen King siden jeg har bare litt over hundre sider igjen, og Skygger av Sara Strömberg, siden jeg har funnet litt flyt i den. Og endelig åpne boka Aftentid og morgengry av Ken Follett igjen.

Så håper jeg å få i gang leselysten på ordentlig da jeg har fem bøker igjen til å nå hundre, og vil gjerne klare hundre bøker i år også. Det er ikke det viktgste, men greit å ha et mål å kave etter.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar