27. november 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E.Fitch, Silver Nitrate av Silvia Moreno-Garcia, Red Dragon av Thomas Harris og Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 
 
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Silver Nitrate - Silvia Moreno-Garcia

Antall leste sider:

453 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Red Dragon - Thoams Harris
Hjemkomst - Kate Morton

Bøker som leses nå:

📖Skygger - Sara Strömberg
📖Holly - Stephen King
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Den stille leieboeren - Clémence Michallon
⃞   Patrioter - Ingar Johnsrud

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E. Fitch og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Vel .... ingenting av det skjedde. Som nevnt i forrige uke har jeg hatt nedsatt leselyst og det har jeg et snev av fremdeles, så det har bare vært litt lesing her og litt lesing der, men ikke i mange bøker. Men leselysten er ikke like nedsatt som den nettopp var, så håper jeg finner tilbake til den gamle flyten.

Men ble i det minste ferdig med en bok som jeg leste ut i går kveld. Det var: Silver Nitrate av Silvia Moreno-Garcia. Den ble utgitt tidligere i år, og det er min andre bok av henne. Leste Mexican Gothic av henne, som jeg leste i 2020, og den likte jeg godt. Silver Nitrate var enda en god bok av henne med fascinerende karakterer og veldig mørk stemning, som jeg liker. Likte blandingen av film og okkultisme.

Jeg kom meg ikke mange sider videre i Skygger av Sara Srömberg. Har ikke noe med boka å gjøre, og jeg liker fortellerstemmen. Er også nysgjerrig på hovedkarakteren som virker en smule sær. Det har ikke skjedd så mye på de få sidene jeg har lest, men liker stort sett svensk krim.

Jeg ble som nevnt ikke ferdig med Holly av Stephen King, men det gjør meg ikke noe da jeg liker boka og synes at det er en av hans bedre når det gjelder nyere utgivelser. Det er krim med horrorelementer, og Holly er småmorsom å lese om. Synes også at saken er fiffig og det er kjekt å lese en slik bok av King igjen.

Aftentid og morgengry av Ken Follett åpnet jeg ikke, det samme med Boy in the Box av Marc E. Fitch på grunn av nedsatt leselyst, og konsentrerte meg om litt lettere bøker og julehefter i stedet. Det er slike perioder av og til når man leser mye. Da må man regne med at leselysten vil variere. Jeg får dårlig leselyst minst fire-fem ganger i året. Prøver å lese noen sider i stedet for å ta pause. Tar man pause synes jeg det er vanskeligere å komme i gang igjen. Så håper å få lest i disse to bøkene i denne uka, når leselysten blir mer normal, forhåpentligvis.

Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh leser jeg sammen med en annen bokblogger, som jeg tok en liten pause fra i forrige uke siden jeg kom et lite stykke foran henne. Det er en bok vi leser i jevnt og trutt i, som vi ikke har noe hastverk med.

Dermed blir de planlagte bøkene akkurat som de samme som i forrige uke: Den stille leieboeren av Clémence Michallon og Patrioter av Ingar Johnsrud. To bøker jeg har hørt mye om, og derfor er en smule skeptisk til dem. Men håper å få begynt på en av dem i denne uka.

Målene for denne uka blir også som de samme som forrige uke. Lese ut Holly av Stephen King og Boy in the Box av Marc E. Fitch, og prøve å lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

Så er det bare å håpe at uke 48 blir mer produktiv, for vil ikke ligge etter med alt mot slutten av året. Det er fremdeles bøker jeg gjerne vil få med meg og bøker jeg vil bli ferdig med.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar