6. oktober 2023

Helgelektyre(611)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og Tause løgner av Kathryn Croft, Magiske eventyr og Rooms of Wonder, og Summer Nights av Hanna Karlzon, er fra egen boksamling
 
 

Hundedager - Geir Tangen

Hjemkomst - Kate Morton

Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh


Natt til torsdag leste jeg ut denne:


 
Tause løgner - Kathryn Croft
 
Tause løgner av Kathryn Croft. Psykologisk thriller utgitt på norsk i 2019.
 
Den er om psykolog Mia Hamilton som har lagt fem tøffe år bak seg. Hennes mann, Zach som var professor, ble funnet død i en leilighet hos en av studentene sine som er forsvunnet. Etter hans død har Mia mottatt mye negativitet om ham og fått en del pepper selv på grunn av det. Sammen med Zach har hun datteren Freya, og hun har en ny kjæreste som heter Will. Han vil at de skal flytte sammen, men hun vet ikke om hun er helt klar. En dag får hun en ny klient på kontoret som heter Alison. Hun hevder at Zach ikke skal ha tatt sitt eget liv. Bør Mia komme seg videre i livet, eller kommer hun til å prøve og få Alison til å snakke, og finne sannheten?
 
I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:
 
Hundedager av Geir Tangen. Krim utgitt i 2023.
Bok nummer to i Gabriel Fjell serien. Den er om en gutt som blir funnet død ute i bare pysjamasbuksen. Hvem er så ondskapsfull som tar livet av et barn? Samtidig følger man en journalist som intervjuer demente Ågot, som påstår at noen har vært utenfor huset hennes. Spørsmålet er om hun er noe til å stole på, og journalisten er ikke spesielt populær siden han går egne veier.
 
 
Hjemkomst av Kate Morton.. Historisk roman/mysterie utgitt på norsk i 2023.
Jess Turner får en telefon om at bestemoren hennes Nora er innlagt på sykehus etter en ulykke i sitt eget hjem. Jess bor i London og Nora i Sydney, men siden Nora er den som har oppfostret henne, drar Jess selvfølgelig hele veien tilbake til Sydney. Vil Nora komme hjem igjen med tanke på hennes høye alder og hvorfor har hun den siste tiden vært interessert i en true crime bok som handlet om en sak som skjedde i 1959? Har Nora holdt noe tilbake for henne?

 
Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh. Science fiction utgitt i 2019.
Seks ungdommer og noen astronaut veteraner skal til planeten Terra - Two. Før den tid, må disse ungdommene gjennom mange krav og øvelser for å se om de er gode nok til å dra. 
 
 
Siden sist helg har jeg fargelagt/malt dette:
 
 


Motivene er fra denne boka:


 
Magiske eventyr - Johanna Basford
 
 

 Motiver er fra denne boka:

 
Summer Nights - Hanna Karlzon
 
 


Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford

 

Ukas låt: I'm Awake Now - Goo Goo Dolls



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar