3. juli 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
I'll Be Watching You av Beverly Barton, The Coffin Path av Katherine Clements, The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires av Grady Hendrix, Fairy Tale av Stephen King og The Pallbearers Club av Paul Tremblay, er fra egen boksamling
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

  Under radaren - Anthony McCarten
Kommer alltid tilbake - Christina Erikson
  I'll Be Watching You - Beverly Barton
Mord i Lima - Mats Vederhus

Antall leste sider:

695 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Coffin Path - Katherine Clements

Bøker som leses nå:

📖 The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires - Grady Hendrix
📖 Begravet - Sharon Bolton
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 Skriften i vannet - John Ajvide Lindqvist

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Kjølvann - Sam Lloyd
⃞  The Pallbearers Club - Paul Tremblay

I forrige uke ble det ikke noen mål da jeg glemte å ta det med innlegget. Blir så fort glemsk i denne årstiden, men skal prøve å huske på nye mål i dette innlegget.

I forrige uke ble fire bøker lest ferdig, eller tre bøker lest og en hørt. Grunnen til at alle disse ble ferdig samme uke, er fordi det er bøker jeg har lest en god stund i, ikke bøker jeg begynte på samme uka, bare så det er nevnt.

Onsdag leste jeg ut Under radaren av Anthony McCarten, som jeg likte overraskende godt. Den var veldig lettlest, likte de fleste karakterene og konseptet. Kunne godt ha gått under radaren selv for tror ikke mange hadde merket det, men vanskelig å ikke etterlate seg digitale spor i våre dager. Var nok lettere for førti år siden.

Natt til fredag leste jeg ut Kommer alltid tilbake av Christina Erikson som er første bok i en krimserie. Syntes det var en helt grei bok og alltid spennende å lese om psykopater, som er temaet i boka. Noen hendelser og dialoger var noe repeterende, men helt ok førstebok.

I'll Be Watching You av Beverly Barton hørte jeg på lydbok, og det tok sin tid. Den hørte jeg ferdig natt til fredag, og den strevde jeg meg gjennom lenge. Boka er stemplet som romantic suspense/thriller, i stedet fikk jeg erotikk. Det var den ene sexscenen etter den andre, og nei, det var ikke helt en thriller for meg. Eneste som var bra var lydbokinnleseren som hadde en kul dialekt.

Fredagskvelden leste jeg ut de siste sidene i Mord i Lima av Mats Vederhus. Det er andre bok om journalist Kurt Hammer, og jeg har ikke lest den første. Det var ikke helt min type krim. Det blir litt mye røverhistorie. Er heller ikke spesielt glad i når hovedpersonen er journalist. Synes ikke at det er så spennende.

Jeg har kommet et stykke i The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires av Grady Hendrix. Synes den er både fascinerende og underholdende. Liker også noe av tingene de diskuterer.

Begravet av Sharon Bolton kan jeg ikke i så mye om ennå, da jeg ike har lest så mange sider i den. Liker coveret som er dystert. Er ikke godt nok kjent med boka til å si om jeg liker den eller ikke ennå.

Aftentid og morgengry av Ken Follett og Fairy Tale av Stephen King leste jeg ikke videre i. Jeg hadde håpet å bli ferdig med Fairy Tale innen juni, men det rakk jeg ikke. Men juli er måneden for det, mer overkommelig og realistisk. Aftentid og morgengry skal jeg prøve å lese ferdig før august er over. Begge er bøker jeg leser når jeg vil i, men siden det har gått en lang stund, er det på tide å lese litt i dem igjen.

De siste dagene har jeg lest i Skriften i vannet av John Ajvide Lindqvist. Det er første bok i Blodstormen serien. Han er mest kjent for horror, men Skriften i vannet er krim. Jeg liker den godt så langt. Det er ikke realistisk krim, men er heller ikke på utkikk etter realisme når jeg leser krim.

De neste bøkene på leselista er forfattere jeg har lest noe av tidligere. Det er Kjølvann av Sam Lloyd. Leste Minneskogen av ham for noen år siden, og så blir det på tide å lese The Pallbearers Club av Paul Tremblay.

Får prøve å huske på mål for denne uka. Jeg blir kanskje ferdig med The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires av Grady Hendrix siden jeg er godt i gang med den, og godt mulig Skriften i vannet av John Ajvide Linfqvist. De andre bøkene trenger jeg mer tid på siden de er noe store, men jeg foretrekker store bøker. De er lettere å komme seg inn i enn de korte bøkene.

Virker som det blir en mørk og dyster leseuke og det trenger man for å komme seg gjennom kjedelige juli.😈

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar