26. mai 2023

Helgelektyre(592)

Inneholder eksemplarer mottatt fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, Fairy Tale av Stephen King, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Tattoo Designs av ukjent, Tarot fargelegging av Alexis E- Thomson,
er fra egen boksamling

 

The Coffin Path - Katherine Clements

My Lovely Wife - Samantha Downing

Fairy Tale - Stephen King


Har ikke lest ut en eneste bok i uke 21, men jeg leser. Men siden de fleste bøkene jeg leser for tiden er på engelsk, tar det lenger tid enn når jeg leser på norsk. 😈


I helga blir det å lese videre i disse:


The Coffin Path av Katherine Clements. Gotisk horror utgitt i 2018.

Handlingen er lagt til på 1700-tallet, og Mercy har bodd i Sacross Hall i hele sitt liv sammen med sin far. Siden faren hennes nå er eldre, er det hun som tar mye av ansvaret for sauene. Selv om det er det eneste stedet Mercy kjenner til, og kan ikke tenke seg å være et annet sted, legger hun mer og mer merke itl underlige ting som skjer. Mynter fra farens samling som forsvinner, og hun har hele tiden en følelse av at noen holder øye med henne, og andre merkelige ting. En dag dukker Ellis opp, en mann som er på utkikk etter jobb, og Mercy ansetter ham. Men er han der egentlig av andre grunner?

 

My Lovely Wife av Samantha Downing. Thriller utgitt i 2019.

En anonym mann og hans kone Millicent lever et normalt liv med to barn. De her et vanlig hverdagsliv med hver deres jobb. Det eneste som skiller dem ut, er en noe uvanlig aktivitet. Mannen i forholdet er på utkikk etter neste offer, og hans kone Millicent dreper dem. Blir dette underlige ekteparet noen gang tatt?


Fairy Tale av Stephen King. Fantasy utgitt i 2022.

Siden det var tenåringen Charlie som fant Radar og hundeiren, takket være Radars gjøing, tilkalte Charlie ambulanse siden hundeiren har skadet seg hjemme. Mens han er på sykehus og de to aldri møtt hverandre før, lover Charlie å ta vare på hunden og huset. Til tross for hans unge alder, er han allerede vant til å ta vare på andre og ta ansvar. Han blir også svært knyttet til hunden. Sakte, men sikkert blir den gamle mannen og Charlie venner, og han tar ansvaret for hundeieren når han kommer hjem igjen. De to og hunden går godt overens, men Charlie må love å holde seg unna skuret, og hvor har den gamle mannen fått gulbarrene fra?

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

 


 Motivet er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Tattoo Designs - ukjent
 
 
Motivet er fa denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
God helg.
 
Ukas låt: Eyes Without a Face - Billy Idol


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar