13. januar 2023

Helgelektyre(574)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Creative Haven:Enchanted Christmas av Teresa Goodridge og Skumringstimen av Maria Trolle og The Beauty of Horror av Alan Robert,
er fra egen boksamlingBastarden - Tonny Gulløv

Øya - Adrian McKinty

Kartografen - Adrian McKinty


Natt til torsdag leste jeg ut denne:


 
Jul for nybegynnere - Tove Braathen
 
Jul for nybegynnere av Tove Braathen. Julebok utgitt i 2022.
 
Lillian kvier seg til at Rose kommer tilbake til Norge og det blir anspent i venninnegjengen som har holdt sammen i flere år. Rose er en dame som tar mye plass og hun har ikke funnet seg et sted å bo, og hun påstår at hun ikke har råd til hotellrom eller andre boløsninger inntil videre. Dermed ender det med at hun deler leilighet med Lillian. Lillian har nettopp flyttet for seg selv på grunn av prøveseperasjon fra sin mann. Helt siden Rose har kommet tilbake, føler Lillian seg hele tiden anspent og at venninnegjengen glir fra hverandre. Vil de stille opp for Rose på lik måte som Lillian har gjort til Rose finner seg et eget sted? Eller kommer Rose til å ta over Lillians liv fullstendig?

Bastarden av Tonny Gulløv. Historisk roman utgitt i 2022.

Tredje bok i Tusenårsriket og inspirert av en sann historie. Man møter igjen Ulv Palnatoke og han er i storform som vanlig til tross for at han er eldre og familiefar. Som vanlig er han alltid på tokt, og under en av reisene sine får han vite at hans kone og to sønner er kidnappet, og han skjønner ikke hvem eller hvorfor, før han får et hint om det. Er det for sent å hente dem tilbake?

 

Øya av Adrian McKinty. Psykologisk thriller utgitt i 2022.

En familie på fire er på en reise til Australia. De er med mannen i huset på en jobbreise. Ungene har ikke godtatt Heather helt, men hun prøver å gå overens dem og få til en fin ferie. Men idyllen varer ikke lenge da en alvorlig ulykke skjer og konsekvensene av det blir enda alvorligere. Klarer de å flykte og komme i sikkerhet?

 

Kartografen av Anette Hemming. Krim utgitt i 2022.

Debutkrim. Lisbet sliter. Hun kjenner ofte på ensomhet som plager henne, og dagene går stort sett ut på henne, sønnen og datteren hennes. Dagene består av de samme rutinene og de samme tingene. En morgen blir hun overrasket over å se noe annerledes på et av vinduene hennes. Det ser ut til at et det er et slags kart, men hva slags kart er det, og hvem er det som har hengt det opp på vinduet hennes?

 

Siden det er fredag den 13, er det en tradisjon å se en av de Friday the 13th filmene og det er mange å velge mellom. Det er hele tolv filmer fra den filmserien. Synes de skulle ha laget film nummer tretten også, slik at det ville ha levd opp til navnet.😈 Den fra 2009 bryr jeg meg ikke noe om siden det er en reboot. Jeg vil heller ha en teit oppfølger fremfor en teit reboot, en teit remake eller en teit prequel.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette: 
Motivene er fra denne boka: 
 
 
Skumringstimen - Maria Trolle
 

 

 Motivet er fra denne boka:

 
The Beauty of Horror: A Goregeous  Coloring Book - Alan Robert
 
 
 
Motivet er fra denne boka:
 
 
Creative Haven: Enchated Christmas - Teresa Goodridge
 
God helg.
 
Ukas låt: Gone Tomorrow Here Today - Keith Urban

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar