6. januar 2023

Helgelektyre(573)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Creative Haven:Enchanted Christmas av Teresa Goodridge og Skumringstimen avMaria Trolle,
er fra egen boksamling



Bastarden - Tonny Gulløv

Øya - Adrian McKinty

Den siste festen - Clare Mackintosh


I natt leste jeg ut denne:


 
Kittyhawk savnet - Garry Disher

 

Kittyhawk savnet av Garry Disher. Krim utgitt på norsk i 2022.

Bok nummer to i Peninsula serien og de kan fint leses frittstående. Førstebetjent Hal Challis er i hardt vær. Hans kone som sitter inne for drapsforsøk, har prøvd å ta sitt eget liv og han får telefon om det av foreldrene hennes. Hun sitter inne for drapsforsøk mens han var offer, så hans forhold til henne er komplisert. Han har lyst til å skille seg og bryte kontakt med henne, men vet at det ikke er enkelt. Han store lidenskap er fly, og han har et gammelt et som han stadig pusser og ordner med. Han og andre på flyplassen blir sjokkerte da noen prøver å kjøre på noen mens hun sitter i flyet. Hvem er synderen? Samtidig er en mann funnet druknet, men ingen vet hvem det er. Ikke nok med det. Denne boka består av flere krimsaker og politiet får det travelt.

I helga skal jeg lese videre i disse:

 

Bastarden av Tonny Gulløv. Historisk roman av utgitt på norsk i 2022.

Ulv Palnatoke er i harnisk, siden han har fått høre at familien hans; hans kone og to sønner, er blitt bortført. Han kan ikke skjønne hvorfor, men får et hint. Samtidig prøver Ulv å stoppe Ott den store fra å tvangskristne sine naboland. 


Den siste festen av Clare Mackintosh. Krim utgitt på norsk i 2022.

Rhys er elsket og hatet. Han er elsket av sine fans, men familien og nabone hans i landsbyen er ikke så overbegeistret. Han er en kjendis som har fått karrieren sin på plass igjen som han tviholder på, og han har også gjort suksess med feriehusene prosjektet sitt som er for "fintfolk". Da han og familien arrangerer nyttårsfest, og i festnatten blir han funnet død. Er det hans berømte stalker som har tatt hans liv, eller hadde han fiender som ønsket ham død, i så fall hvem? I boka blir man kjent med karakterene både før festen og dødsfallet, og tiden mens festen pågår.

 

Øya av Adrian McKinty. Psykologisk thriller utgitt på norsk i 2022.

Sier ikke noe om denne da jeg ikke en gang har begynt på den. Liker å gjøre meg kjent med bøkene først. Men har fått med meg at det er en slags overlevelsesthriller. Noe jeg ikke sier nei til. 😈

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

Motivet er fra denne boka:

 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Terese Goodridge
 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Skumringstimen - Maria Trolle
 
God helg.
 
Ukas låt: Raise Vibration - Lenny Kravitz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar