13. august 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Amityville Horror - Jay Anson
*Høstmørke - Jean - Louis Adorsen
   
Antall leste sider i forrige uke:

  465 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Iris og Ruby - Rosie Thomas

Bøker som leses nå:

* De forsvunne - Patricia Gibney
* The Intruder - P.S. Hogan
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore

Planlagte bøker denne uken:

* De forsvunne - Patricia Gibney
* The Intruder - P.S. Hogan
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore
* Armageddon-algoritmen - Petter Fergestad
* The Collector - John Fowles

Torsdagskvelden leste jeg ferdigThe Amityville Horror av Jay Anson. En bok jeg har villet lese i mange år, for har sett omtrent alle Amityville skrekkfilmene og sett noen dokumentarer om temaet. Dessverre var ikke boka grøssende på noen måte. Det føltes ut som en oppsummering uten innlevelse eller atmosfære. Det ble veldig monotont, dessverre. Likte filmene bedre som jeg har sett mange ganger, og liker de første originalfilmene best.

Senere samme kveld begynte jeg så vidt å lese en ny bok før kvelden var over og det var De forsvunne av Patricia Gibney. Liker hovedpersonen for hun er litt annerledes enn fleste andre etterforskere jeg har lest om i det siste, og det er en fin forandring. Den skal jeg lese videre i.

Natt til søndag leste jeg ferdig Høstmørke av Jean-Louis Adorsen. Den tok litt tid å komme seg gjennom for hverken temaet, persongalleriet eller skrivemåten var spesielt engasjerende. I hvert fall ikke for min del. Er heller ikke særlig glad i journalistkrim. Når det gjelder krim foretrekker jeg politi/detektiv krim og mørkere variant. Jeg ville og prøvde å like boka, men fikk det ikke til.

Jeg begynte ikke på en ny bok den natta for natta var over og jeg står opp veldig tidlig, så begynte ikke på en ny bok før i natt, og det ble daThe Intruder av P.S. Hogan. Jeg har lest mye dårlig og mye bra innen thrillersjangeren. En ustabil sjanger, men slik er det vel med fleste sjangere. Av og til treffer man på ved valg av bøker, og andre ganger er man helt på bærtur. Det er litt av sjarmen med å være bokorm. 😊📚

Jeg har selvfølgelig tenkt å få med meg flere bøker utover i helga. En av bøkene er en bok jeg har hatt liggende en stund og som det er på tide å lese. Det er Armageddon-algoritmen av Petter Fergestad. Hadde tenkt å lese den tidligere, men andre bøker kom i veien. Et luksusproblem. Samtidig får man aldri nok bøker.

Skal også prøve å få med megThe Collector av John Fowles mot slutten av uka, som virker som en spesiell bok. Foretrekker horror og thrillere, men av og til vil jeg bare ha noe underlig og sær bok. Det er rart hva man krever som leser.

Så det blir litt vairiert lesestoff denne uka også. 😊

I helga var jeg en tur hjemme hos foreldrene mine og på tilbaketuren tok jeg med meg keyboardet mitt. Det er gammelt og har hatt det siden veldig tidlig 90-tallet, sikkert 92 eller 93. Den har holdt seg godt. Tok både orgel og keyboardkurs i barneskolealder. Har ikke spilt på det i de site 15-20 årene. Det eneste jeg husker er C og F akkorden, resten er glemt. Har visst mye å freshe opp. Derfor blir det ikke Dimmu Borgir, Marilyn Manson, osv ... låter på denne med det første, dessverre. Skal spille med headphones, så jeg ikke får klager fra naboer. 😀


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar