2. juli 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

*Du slipper aldri unna - Chevy Stevens

Antall leste sider i forrige uke:

  421 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Den vakre død - Belinda Bauer
Dødevaskeren - Sara Omar

 Bøker som leses nå:

* The Outsider - Stephen King
* What Happens Next? (Contemporary Urban Legends and Popular Culture) - Gail de Vos
* Frankenstein - Mary Shelley
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
 
Planlagte bøker denne uken:

* The Outsider - Stephen King
* What Happens Next? (Contemporary Urban Legends and Popular Culture) - Gail de Vos
* Frankenstein - Mary Shelley
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore 
* Rottefangeren fra Sorø - Gaute Heivoll
* Bad Girls with Perfect Faces - Lynn Weingarten

Det er lenge siden sist jeg leste bare EN bok i løpet av en uke, men ingen uker er like, og håper jeg får lest mer denne uka. Jeg leser hver dag, noen ganger mer, andre dager mindre. Likvel håper jeg på en litt mer "produktiv" uke denne gang.

Natt til søndag leste jeg ut Du slipper aldri unna av Chevy Stevens, og det var en bok jeg ikke likte noe særlig. Jeg så vendingen lenge før den kom, og da blir man ikke overrasket. Samme natt begynte jeg å lese What Happens Next? (Contemporary Urban Legends and Popular Culture) av Gail de Vos. Urban Legends (vandrehistorier) er en del bøker jeg har lest om tidligere og det er et spennende og interessant konsept.

Jeg leser fremdeles iThe Outsider av Stephen King. Den har jeg lest i snart to uker, så det tar litt tid. For det første er den på engelsk og jeg leser tregere på engelsk (men jeg må lese Stephen King på engelsk for han mister fortellerstemmen i oversettelsene). En annen grunn at det går litt tregt er at handlingen er litt i slow motion. Det er mange karakterer å forholde seg til og lite som skjer. Men har kommet halvveis, så om noen dager er jeg ferdig med den. Dette er Stephen Kings nyeste bok og han er fremdeles min forfatterhelt selv om denne boka ikke er noe for meg.

Når jeg blir ferdig medThe Outsider om noen dager, skal jeg begynne på denne boka: Rottefangeren fra Sorø av Gaute Heivoll. Etter litt tungt lesestoff skal det bli godt med en illustrasjonsbok. Jeg har lest en bok av Gaute Heivoll og det er; Før jeg brenner ned og det er en helt annen type bok

Hvis det blir tid til overs skal jeg begynne med en psykologisk thriller som heter Bad Girls with Perfect Faces av Lynn Weingarten. Selv om jeg har vært uheldig med valg av psykologiske thrillere i det siste, så gir jeg ikke opp sjangeren ennå. 😊Dette er en psykologisk thriller for ungdom, og jeg har ikke lest så mange ungdomsbøker i det siste. Jeg liker å variere litt, og holde meg oppdatert når det gjelder lesestoff for alle målgrupper.

4 kommentarer:

 1. Håper du koser deg med lesingen, og jeg er spent på din endelige vurdering av "The Outsider" og "Frankenstein" :)
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og i lige måde. Ha en fin leseuke. =)

   Slett
 2. Så mye du har lest :)

  SvarSlett
 3. Prøver å lese jevnt. =)

  SvarSlett