2. februar 2018

Helgelektyre(230)


The Chalk Man - C.J. Tudor
The Safe House - Nicci French
Hatchet - Gary Paulsen

Det er snart helg og jeg har ikke fullført en eneste bok så langt denne uka. Forrige søndag begynte jeg å leseThe Chalk Man av C.J. Tudor som jeg skal fortsette med. Jeg skal også pløye meg videre i The Safe House av Nicci French. Begge bøkene har jeg brukt litt tid på da de begge er trege på hver sin måte. Kanskje jeg blir ferdig med den ene eller begge i løpet av helga. Vi får se.

Hvis jeg blir ferdig medThe Chalk Man først ellerThe Safe House, skal jeg begynne å lese Hatchet av Gary Paulsen. Jeg har lest veldig lite actionbøker og det er kanskje på tide. Vet ikke så mye om den egentlig og det er slik jeg foretrekker det. Jeg vil vite så lite som mulig om handlingen i en bok før jeg leser den. Ofte er det lange baksidetekster som avslører altfor mye. Det er synd. Usikker på om jeg kommer til å begynne på flere bøker i løpet av helga. I så fall tar jeg det som det kommer.

Forrige onsdag fylte jeg 35 år og jeg nærmer meg 40 med stormskritt. Det er en hustre tanke. Jeg føler meg ikke spesielt voksen heller. 😊

I helga er det Super Bowl og det skal jeg selvfølgelig se på. Det har jeg sett de siste tjue årene. Synd de ikke sender hele sesongene på norsk tv, ikke bare Super Bowl. Men heldigvis sender de Super Bowl på norsk tv i år også, på viasat 4, natt til mandag. Ett av favorittlagene mine er med og det er New England Patriots (de vant i fjor), og mitt andre favorittlag er Denver Broncos. Etter Super Bowl er det bare å kvie seg til OL begynner. Jeg ser bare på sjakk og amerikansk fotball. Annen type sport har jeg aldri interessert meg for,  så jeg får bestille meg noen filmer og spill. Da overlever jeg forhåpentligvis OL perioden ....

Ellers har jeg fargelagt denne uka også. Jeg er ferdig med å fargelegge et motiv og jeg har så vidt begynt på et nytt:


Litt barnslige motiver denne gang, kanskje, men det er motiver fra fargeleggingsbok for voksne og i denne boka som i andre fargeleggingsbøker er det forskjellige vanskelighetsgrad. Denne fargeleggingsboka har dessverre ingen tittel eller navn på illustratør.

I helga avsluttes CBB (Celebrity Big Brother). Det blir rart når det er over da det har lett for å bli en del av dagens rutine. Håper neste sesong starter snart igjen.

I løpet av helga skal jeg prøve å komme med månedens bokanbefaling innlegget for januar. Har ikke fått tid til å gjøre det tidligere i denne uka, men det er ikke glemt. Jeg jobber med saken.

God helg.

Ukas låt: Wish I May - Breaking Benjamin4 kommentarer:

 1. Du har da i alle fall planene klare for lesingen denne helgen! Selv venter jeg på boken vi skal lese sammen, og forsøker samtidig å komme videre i boken om Simone de Beauvoir. Jeg må si fargeleggingen din er nydelig! Som du vet, har jeg også begynt så vidt å fargelegge. Synes det er utrolig gøy. Men det tar mye tid da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er kjekt å ha leseplanene klare, så slipper man å sløse bort mye tid på hva man skal lese neste gang. ;) Gleder meg til neste samlesing. Kanksje litt spesiell bok denne gang, men man må lese litt spesielle bøker også. :)

   Flott at du også fargelegger. Jeg har fargelagt siden 2015 og går ikke lei. Det er tidskrevende, men det er derfor jeg liker det så godt. Timene bare flyr av sted og man trenger ikke å tenke på noe mens man fargelegger. Man bare konsentrerer seg om å fylle de tomme feltene og morsomt å se resultatene etterpå. Av og til blir man fornøyd og av og til ikke. Men en fin hobby er det. :) Det er bare å kose deg videre med det.

   Slett
  2. Sant det! Og spesielle bøker har jeg fått veldig sansen for den siste tide. Det å lese utenfor komfort-sonen kan være både interessant og lærerikt. Og hvis ikke, så har man i alle fall gjort et forsøk :)

   Hehe, jeg bestilte en ny fargeleggingsbok samtidig med boken vi skal lese - ikke at jeg trengt en, men det er da andre motiver :D Tid tar det, men jammen er det gøy! Særlig når hele motivet er ferdig, da er det nesten bare å feire!

   Slett
  3. Ja, jeg liker sære og spesielle bøker. Man trenger det en gang i blant og fint at du fremdeeles fargelegger. Jeg også har lett for å kjøpe flere fargeleggingsbøker selv om jeg ikke trenger det, men man må ha litt variasjon underveis. ;)

   Slett