5. februar 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Safe House - Nicci French
* The Chalk Man - C.J. Tudor

Antall leste sider i forrige uke:

764 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen. 

Bøker som leses nå:

* Kitty-rapporten 1: Lærling - Anonym
* Hatchet - Gary Paulsen

  Planlagte bøker denne uken:

* Kitty-rapporten 1: Lærling - Anonym
* Hatchet - Gary Paulsen
* Reasons to Stay Alive - Matt Haig

I forrige uke ble to bøker lest og det var The Safe House av Nicci French og The Chalk Man av C.J. Tudor.The Safe House leste jeg ut natt til lørdag, og i går ble jeg ferdig med The Chalk Man etter en ukes tid. Jeg likte ikke noen av de bøkene noe særlig. The Safe House var helt grei, men hadde ingen spenningshøydepunkt og The Chalk Man var bare oppskrytt.

Natt til lørdag begynte jeg så vidt å lese en ny bok og det var Hatchet av Gary Paulsen. Det er en liten flis på bare 154 sider. Men skal bruke litt tid likevel for jeg liker å bruke tid på bøkene jeg leser.

Neste bok ut er; Reasons to Stay Alive av Matt Haig. Som nevnt i noen tidlgere innlegg har jeg bestemt meg for å bli litt flinkere til å lese sakprosa eller om temaer som interesserer meg, ikke bare fiksjon fordi det blir det mer enn nok av likevel. Og jeg liker å lese litt om mørke temaer, derfor er Reasons to Stay Alive neste bok ut i rekken. Jeg har lest en bok tidligere av Matt Haig, og det er; Det ligger i blodet, som jeg leste for en god del år siden. Den likte jeg kjempegodt. Det er fiksjon om en utrolig sær, men underholdende familie.

Det ble dessverre ingen bokanmeldelser i forrge uke, for jeg var litt her og litt der, pluss bursdagsfeiring, men jeg blogger så lenge jeg har mulighet til det. I natt satt jeg opp og så Super Bowl som er et av årets høydepunkt. Jeg sover lite så det gjorde ikke meg noe å sitte oppe. Amerikansk fotball er kjempespennende og fascinerende. Men årets Super Bowl var virkelig dårlig. New England Patriots tapte mot Philadelphia Eagles. Mitt favorittlag er New England Patriots og mitt andre favorittlag er Denver Broncos, men de kom dessverre ikke til finalen. En ræva start på en ny uke. Trøster meg selv med at New England Patriots vant i fjor.

Forrige fredag ble CBB avsluttet (Celebrity Big Brother). Det var en av mine daglige rutiner å følge med på, på morgenen. Så det blir uvant å ikke ha det som morgenrutine mer og håper det ikke blir altfor lenge til neste Big Brother sesong. Jeg så det norske Big Brother for noen år siden, men foretrekker den britiske versjonen. Mine morgenrutiner er å se Big Brother og spille Pc - spill eller Nintendo 3DS, men nå blir det å spille spill siden det ikke er mer Big Brother foreløpig.


Bildet hentet fra twitter.

2 kommentarer:

 1. Mange ukjente bøker for min del, men jeg håper du koser deg med lesingen :)
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det og i lige måde. Ha en fin, ny leseuke. :)

   Slett