26. januar 2018

Helgelektyre(229)

        Bruden som forsvant - Mary Higgins Clark & Alafair Burke
        The Safe House - Nicci French
        Kan vi bare late som - Camilla Sandmo4 3 2 1 - Paul Auster

Natt til torsdag ble jeg ferdig med mursteinen 4 3 2 1 av Paul Auster og trodde jeg kom til å bruke resten av året på å fullføre den, men det tok under tre uker. Litt forskjell på bøker. Spesielt med tanke på at jeg leste ferdig Atonement av Ian McEwan tidligere i år. En bok på bare 371 sider og den brukte jeg litt over to måneder på å fullføre ...

Forrige søndag begynte jeg på boka Bruden som forsvant av Mary Higgins Clark og Alafair Burke som jeg skal lese videre i. Kommer nok til å bli ferdig med den i løpet av helga da det ikke er snakk om mange sider igjen.

Samme natt som jeg ble ferdig med Paul Auster boka, begynte jeg så vidt på en ny bok og det ble;The Safe House av Nicci French. Jeg har lest noen Nicci French bøker tidligere, men det er lenge siden, og følte det var et savn. Nicci French er som Lars Kepler, det er et ektepar som står bak navnet og det er; Nicci Gerrard og Sean French.

Når jeg har lest ut Bruden som forsvant blir neste bok Kan vi bare late som av Camilla Sandmo. Det er en ungdomsbok og det skader ikke å lese ungdomsbøker, for jeg liker å holde meg orientert innenfor alle målgrupper når det kommer til litteratur. Jeg er en nysgjerrig leser.

Flere bøker blir det ikke da jeg har nettop begynt på en bok og har andre bøker å fullføre.

Jeg har også fargelagt den siste tiden. Jeg fargelegger stort sett hver dag og da blir det fort noen timer.

Tidligere i uka ble jeg ferdig med dette motivet:Og jeg skal fortsette med dette motivet:


Boka jeg fargelegger i har dessverre ingen tittel eller navn på illustratør.

Bildet hentet fra google.

Ellers skal jeg følge med de siste dagene på Tata Steel Chess turneringen som varer til søndag. Jeg skal også følge med de siste dagene av CBB (Celebrity Big Brother) som varer frem til 2. februar, så alt tar slutt snart. Gruer meg til 9.februar da det bare er OL fremover og det er jeg ikke interessert i. Sjakk og amerikansk fotball er de eneste sportsgrenene jeg er interessert i. Neste helg er det Super Bowl og det skal jeg se hvis det blir sendt på norsk tv i år også.

I helga skal jeg også fortsette å spille dette PC - spillet som jeg har spilt mye i det siste.

 Bildet hentet fra google.

Så jeg kommer til å være opptatt denne helga også. 😊

God helg.

Ukas låt: I'm Not Alright - Shinedown2 kommentarer:

 1. Kos deg med lesingen, og håper du får en god helg!
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og i lige måde. :o)

   Slett