10. november 2017

Helgelektyre(218)

The Other Woman - Laura Wilson
Rett bak deg - Lisa Gardner
Tom for ord - Stephanie Butland


Begynnelser - Carl Frode Tiller

Natt til tirsdag leste jeg ut Begynnelser av Carl Frode Tiller. Den var like bra og nesten like dyster som Skråninga. Jeg har bare lest de to bøkene av Tiller så langt, men har hatt den første boka i Innsirkling trilogien stående ulest i hylla i flere år, så har veldig lyst til å lese den snart. Tillers skrivestil minner meg litt om Knausgård. De er litt i samme gate. Samme natt begynte jeg å lese Rett bak deg av Lisa Gardner. Vet ikke helt hva jeg synes om den ennå. Det er for tidlig å si.

 Cujo - Stephen King

I går leste jeg ut Cujo av Stephen King og boka var heldigvis bedre enn filmen. Så filmen noen ganger da jeg var yngre og husker den som komisk. Konseptet i boka er ikke så veldig seriøs heller, men det er måten den er skrevet på og samtidig få et hundeperspektiv i enkelte partier, gjorde det til interessant og underholdende lesing.

I dag skal jeg begynne på en ny bok, og det er The Other Woman av Laura Wilson. Noen bokomslag frister veldig og det gjorde denne. Vet at man ikke skal gå etter bokomslag, men av og til går det ikke an å motstå fristelsen. Bokomslaget virket veldig spennende, dermed måtte jeg bare ha boka. Noen ganger bestiller jeg bøker uten å lese baksideteksten. Det gjør det litt mer spennende. Men ut i fra tittelen er det lett å se hva det sånn omtrent dreier seg om.

Hvis jeg blir ferdig med noen av disse bøkene skal jeg begynne på Tom for ord av Stephanie Butland. Hovedpersonen i den boka liker bøker bedre enn mennesker, så jeg tror at hun og jeg har mye til felles. 😊

Om det blir i helga, neste uke eller senere er ikke avgjort ennå, skal jeg lese Atonement av Ian McEwan sammen med en annen bokblogger. Vet ikke når det blir i skrivende stund siden jeg akkurat har fått boka. Så derfor jeg ikke føyer den inn i bildet foreløpig.

Ellers har det vært lite med anmeldelser denne uka, fordi har ikke vært i skrivemodus, men håper å få til noe i helga, en eller to anmeldelser. Det er ikke alle dager man har interesse for å skrive og heller vil gjøre andre ting, men har et ønske om å  få til mer anmeldelser i helga og utover neste uke.

I forrige uke begynte jeg å fargelegge et nytt motiv, og er ikke helt ferdig. Det er ikke så mye som mangler heller, så må nok finne et nytt motiv til neste uke igjen.
 Motivet er fra denne fargeleggingsboka:

Den hemmelige hagen - Johanna Basford

God helg.

Ukas låt: Paranormal - Alice Cooper6 kommentarer:

 1. Ser ut som spennende bøker du holder på med! Og siden du nevner det, jeg starter med Atonement denne helgen - har funnet den frem og sitter med den her på skrivebordet :D

  Jeg har også bestilt fargeleggingsboken, samt den magiske skogen :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Okey, den er grei. :) Skal føre den opp og begynne med den i dag. :) Tok litt tid før boka kom, men det må man regne med en gang i blant.

   Gøy at du har bestilt fargeleggingsbøker og at du skal gi det et forsøk. Håper det blir en ny hobby. :) Jeg gjør det ikke fordi det skal være så avslappende osv, liker bare å være kreativ. Så håper du får sansen for det du også. :)

   Slett
  2. Det går helt fint at boken tok tid før den innfant seg, det er uansett ikke mangel på lesestoff :D

   Jeg har alltid likt å tegne og male, og ser frem til å fargelegge på en kreativ måte. Hvilke fargepenner bruker du?

   Slett
  3. Det er sant. Det er alltid noe å lese på i mellomtiden. :)

   Der er vi veldig like for har alltid likt å male og tegne jeg også. Og når man ikke har inspirasjon til å lage egne motiver, så er fargelegging en ypperlig måte å være kreativ på det også, og man blir hekta. Minner meg litt om barndommen. :)

   Jeg bruker stort sett fargeblyanter, helt vanlige, men de gangene jeg bruker tusjpenner foretrekker jeg Staedtler triplus fineliner. De varer veldig lenge og har veldig tynne spisser som er ypperlig for denne type fargeleggingsbøker. Det lekker heller ikke gjennom så lenge man er varsom. Det er bare å prøve seg frem og de er veldig gode å fargelegge med.

   Slett
  4. Jeg har en god del av de tusjene, men skal også anskaffe fargeblyanter slik at det ikke skal stå på utstyret i alle fall :)

   Slett
  5. Så jeg varierer litt med å bruke fargeblyanter og tusjpenner. Det er bare å prøve seg frem litt. Det går også an å bruke enkel vannmaling, for å få frem diverse effekter. Det er ingen grenser egentlig. Det er bare bra å ha forskjellig utstyr liggende klart fremme for det er kjekt når man kommer i eksperimenthumør mens man fargelegger. :)

   Slett