13. november 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Begynnelser - Carl Frode Tiller
* Cujo - Stephen King

Antall leste sider i forrige uke:

529 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen, dessverre.  Jeg var ikke i skrivemodus, så det gikk mest i lesing og Nintendo 3DS spilling .... 

Bøker som leses nå:

* The Other Woman - Laura Wilson
* Rett bak deg - Lisa Gardner

  Planlagte bøker denne uken:

* The Other Woman - Laura Wilson
* Rett bak deg - Lisa Gardner
* Atonement - Ian McEwan 
* Tom for ord - Stephanie Butland

Natt til tirsdag leste jeg ut Begynnelser av Carl Frode Tiller som jeg likte godt. Har ikke lest noe av ham siden Skråninga og det er en god stund siden. Har første bok i Innsirklingtrilogien stående i en av hyllene, så har som håp å få den med meg i løpet av november. Samme natt som jeg leste ut Begynnelser, begynte jeg på krimboka Rett bak deg av Lisa Gardner, som jeg skal fortsette med, men har ikke mye igjen. 

Ellers skal jeg lese videre iThe Other Woman av Laura Wilson. Den begynte jeg å lese på fredag, dagen etter at jeg leste ferdig Cujo av Stephen King.The Other Woman er spesiell så langt, og på lørdag startet samlesningen med en annen bokblogger. Det er rart å være ferdig med heleThe Dark Tower serien, så denne gang er valget Atonement av Ian McEwan. Har lest to bøker av ham tidligere som er Barneloven og Saturday. Jeg likte Barneloven bedre enn Saturday. Så har ikke blitt helt begeistret over bøkene hans ennå, og for tidlig å si hvordan jeg liker Atonement for har ikke kommet så langt.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse bøkene skal jeg begynne på Tom for ord av Stephanie Butland. Den er jeg litt spent på for baksideteksten gjorde meg veldig nysgjerrig.

I denne uka må jeg prøve å legge fra meg Nintendo 3DS spilleren og heller lese og skrive enda mer. Vet ikke hva det er med Nintendo og Pc spill, men noe er det. Det er i hvert fall lett å glemme tiden da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar