6. november 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Hendig mann søkes - Jöns Hellsing
* Favorite Scary Stories of American Children - Judy Dockrey Young & Richard Young

Antall leste sider i forrige uke:

638 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Room by the Lake - Emma Dibdin

Bøker som leses nå:

* Cujo - Stephen King
* Begynnelser - Carl Frode Tiller

  Planlagte bøker denne uken:

* Cujo - Stephen King
* Begynnelser - Carl Frode Tiller 
* Rett bak deg - Lisa Gardner

Natt til tirsdag leste jeg ut Hendig mann søkes av Jöns Hellsing, og samme natt begynte jeg å lese Begynnelser av Carl Frode Tiller. Det er så lenge siden sist jeg leste noe av Tiller at jeg skjemmes. Han skriver så realistisk at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest noe av ham etter at jeg leste Skråninga i 2008. Men bedre sent enn aldri ... Han er for all del en god romanforfatter fordi han skriver som nevnt svært realistisk og minner meg litt om Knausgård.

Senere på tirsdagen leste jeg ut en liten samling skrekkhistorier som het: Favorite Scary Stories of American Children av Judy Dockrey Young og Richard Young. Den var nesten perfekt for Halloweendagen selv om jeg ikke er i den rette målgruppen. Senere på dagen begynte jeg å lese en gammel klassiker, nemlig Cujo av Stephen King. Jeg har sett filmen en del ganger for mange år siden, og tenkte det var på tide å lese boka. Den skal jeg fortsette med.

Neste bok ut blir Rett bak deg av Lisa Gardner. Blir mest sannsynlig ferdig med Begynnelser av Carl Frode Tiller først, så da blir det Rett bak deg som virker som en dyster og alvorlig bok, og det sier jeg selvfølgelig ikke nei takk til. Henne har jeg ikke lest av noe tidligere og det er alltid interessant å utforske ukjente forfatterskap.

Flere bøker fører jeg ikke opp foreløpig. Enten blir det The Other Woman av Laura Wilson, eller Atonement av Ian McEwan. Ian McEwan boka skal jeg samlese emd en annen bokblogger, og vi har lest The Dark Tower serien sammen og en del andre bøker. Jeg har bare ikke fått Atonement boka ennå. Den er bestilt og jeg har fått beskjed på mail om leveringsbekreftelse, så er usikker på om det blir samlesing denne uka eller neste uke. Det er ikke helt avtalt i og med at jeg ikke har fått boka ennå. Jeg har lest to bøker av Ian McEwan og det er: Barneloven og  Saturday. Må si jeg likte Barneloven bedre enn Saturday. McEwan er ingen favoritt og han skriver godt, men ingen av bøkene jeg har lest av ham har "truffet" meg helt ennå, så prøver igjen. :)

Så neste bok, hvis jeg blir ferdig med noen av de andre bøkene, blir entenThe Other Woman eller Atonement. Må se det litt an.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar