17. april 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Before the Fall - Noah Hawley
 Rødt som blod - Unni Lindell
 Be aldri om nåde - Martin Österdahl
  
Antall leste sider i forrige uke:

 628 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Noe skal skje - Therese Aasvik

Bøker som leses nå:

De dødes tjern - André Bjerke
Aller siste utvei - Federico Axat
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft 
* The Dark Tower 6 (Song of Susannah) - Stephen King 

Planlagte bøker denne uken:

De dødes tjern - André Bjerke
Aller siste utvei - Federico Axat
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* The Dark Tower 6 (Song of Susannah) - Stephen King
 * Unmasked (The True Life Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) - Michael Aloisi & Kane Hodder

Tok meg noen internettfrie dager i påska (fra onsdag til søndag). Det er noe jeg gjør ofte for det er godt å ikke være tilgjengelig hele tiden. Bruker å ta minst en til to internettfrie dager i uka. Jeg foretrekker det virkelige liv fremfor internettlivet. Er kanskje litt vel gammeldags.

Tirsdag leste jeg ut Before the Fall av Noah Hawley og den likte jeg godt. Skjærtorsdag leste jeg en uplanlagt bok; Rødt som blod av Unni Lindell som var med i et ukeblad og leste den ut dagen etter. En kort bok som besto av fem noveller. Tirsdag, samme dag som jeg leste ut Before the Fall, begynte jeg å lese Be aldri om nåde av Martin Österdahl og den leste jeg ut i går kveld.

Etter at jeg ble ferdig med Be aldri om nåde, begynte jeg å lese De dødes tjern. Det er jo en bok jeg har lest hver påske siden ungdomsskolen og det er en tradisjon som er kommet for å bli.

I forrige uke tok jeg meg en liten pause fra Necronomicon av H.P. Lovecraft, for å lese litt ekstra påskekrim, så i denne uka skal jeg fortsette å lese i Necronomicon igjen.

I denne uka skal jeg begynne å lese Unmasked (The True Life Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) av Michael Aloisi & Kane Hodder, noe jeg gleder meg til siden jeg er og blir en stor horrornerd, og jeg skal selvfølgelig også lese videre i Aller siste utvei av Federico Axat. Jeg skal også ta igjen lesingen av Song of Susannah av Stephen King, som dessverre ble litt forsømt i påskekrimmen. 

Hvis det blir tid til overs skal jeg også begynne på boka; Store hvite løgner av Liane Moriarty før uka er over.

2 kommentarer:

 1. Flott oppsummering! Jeg har lest "Selfies" av Jussi Adler-Olsen i påsken og likte den godt. Håper å få skrevet en bokomtale litt senere i dag, og satser på å være tilbake for fullt med bloggingen :) Ha en fin lesedag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)

   Selfies har jeg ikke lest. Leste den første boka av ham, Kvinnen i buret, og likte den godt. Hvorfor jeg ikke har lest videre i hans serie, vet jeg ikke, men jeg har lyst til å fortsette. Så må gripe tak i bokserien til Adler - Olsen før eller senere igjen.

   Håper du kommer tilbake for fullt med blogging igjen og håper at påskeferien har vært fin!:)

   Tusen takk, og i lige måde:)

   Slett