27. februar 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Dødsmerkene - Veronica Roth
* Jordfast - Graham Norton
* Ask the Bones (Scary Stories from Around the World) - Arielle North Olson & Howard Schwartz

Antall leste sider i forrige uke:

702  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Dødens øyne - Bari Wood

Bøker som leses nå:

Kent Urban Legends (The Phantom Hitch-hiker and Other Stories) - Neil Arnold
James Franco spytter når han snakker - Erik Eikehaug
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * 11.22.63 - Stephen King
* The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King 

 Planlagte bøker denne uken:

  Kent Urban Legends (The Phantom Hitch-hiker and Other Stories) - Neil Arnold
Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* 11.22.63 - Stephen King
  * The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King
* Levende og døde - Han Kang

Forrige uke har vært den meste leste uka for min del så langt i år. Vanligvis leser jeg to-tre bøker i uka, men i det siste har det vært bare en bok i uka. Alt varierer fra hvor tykke og spennende bøkene er, og noen bruker jeg ekstra tid på med vilje.

Natt til onsdag leste jeg ut Kvinnen ved jordas kant av Gunhild Haugnes, og på torsdag leste jeg ut Dødsmerkene av Veronica Roth som jeg hadde brukt en del tid på. Etter at jeg leste ut Kvinnen ved jordas kant begynte jeg på Jordfast av Graham Norton som jeg da ble ferdig med natt til søndag. Samme dag som jeg leste ut Dødsmerkene (torsdag), begynte jeg på Ask the Bones (Scary Stories from Around the World) av Arielle North Olson & Howard Schwartz. Søndagsnatta begynte jeg på James  Franco spytter når han snakker av Erik Eikehaug som jeg skal fortsette med.

I går begynte jeg å lese Kent Urban Legends (The Phantom Hitch-hiker and Other Stories) av Neil Arnold. Jeg og vandrehistorier, altså. Har ikke kommet så langt i den, men den også skal jeg fortsette med. Jeg skal også fortsette å lese Wolves of the Calla som jeg også har kommet veldig langt i. Det er femte bok i The Dark Tower serien av Stephen King.

Ved siden av skal jeg fortsette så smått i Necronomicon av H.P. Lovecraft og 11.22.63 av Stephen King.

Blir det tid til overs skal jeg begynne på Levende og døde av Han Kang.

Ellers så skulle jeg ønske at Oscarutdelingen ble sendt på norske tv-skjermer igjen som før istedet for å bare sende det på Internett (det blir ikke det samme). Jeg foretrekker å se slike sendinger på tv-skjerm istedet for på Internett, for jeg er kanskje litt gammeldags av meg. Oscarutdelingen for meg er et av årets høydepunkter så det er synd hvis ingen av de norske tv-kanalene har tenkt å sende det igjen som før. Håper det blir en forandring på det neste år.

4 kommentarer:

 1. Oppdaget plutselig en kommentar fra deg på Januar-innlegget mitt, hvor du skrev at du bare hadde lest fem bøker. Med fire på en uke er du definitivt i gjenge igjen :)

  Har vært spent på dine tanker om Kvinnen ved jordens kant, har lagt merke til at du har brukt en del tid på å komme igjennom den. Usikker på hvordan det skal tolkes; om det har vært en kamp eller at det har vært verdt å slite seg igjennom den. - Jeg har den med andre ord ulest i hylla mi ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er om å finne flyten. Noen uker blir det bare noen sider her og der og andre uker så leser man som besatt :) Håper flyten holder seg slik som nå for liker ikke tanken på å lese lite ;)

   Skal prøve å få til en anmeldelse av Kvinnen ved jordas kant i denne uka etter at jeg har skrevet anmeldelse av How to Be Both, så kan godt fremskynde det. Jeg er ikke så nøye med å skrive anmeldelse av bøker i den rekkefølgen jeg har lest dem i. Var ganske streng på det før, men i de siste tre årene skriver jeg de bøkene jeg vil skrive om først og de andre bøkene, som er litt mer avanserte å skrive om, skriver om når det passer seg, utsetter det litt :)

   Kan avsløre at jeg brukte litt tid på å lese Kvinnen ved jordas kant fordi det var ikke helt boka for meg. Liker å lese om vikingtiden, men det var flere ting med boka som irriterte meg. Det skal jeg selvfølgelig få skrevet ned i anmeldelsen :)

   Noen bøker bruker jeg ekstra tid på fordi jeg vil at de skal vare så lenge som mulig, og vil være sikker på at jeg får med meg alt, spesielt av bøker jeg liker, og av og til bruker jeg tid fordi i noen bøker finner jeg ikke flyten fordi den ikke interesserer helt.

   Gleder meg til å lese hva du synes om Kvinnen ved jordas kant hvis du bestemmer deg for å lese den. Ha en fin leseuke :) Nå er det tid for Home & Away ;)

   Slett
 2. Jeg har også begynt på Kvinnen ved jordas kant, dvs før jul en gang- men den stoppet opp etter noen sider. Har jo tenkt å lese den en gang, så derfor er jeg også spent på hva du synes om den. Skjønner den ikke var en høydare for deg..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, den gikk an å lese, men den hadde for mange irritasjonsmomenter som ødela for min del :/ Jeg ville like den, men klarte det ikke helt. Likte noen av partiene i boka, jeg vet ikke, jeg ble bare mer og mer irritert jo desto lenger jeg kom i boka, haha. Er spent på både hva du og Elikken synes om boka etter hvert. Jeg liker å sammenligne meninger og synspunkter :)

   Slett