24. oktober 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


 Bøker jeg leste i forrige uke:

This House is Haunted - John Boyne

Antall leste sider i forrige uke:

529  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Stille som i graven - Mary Higgins Clark
Huset ved innsjøen - Kate Morton
  
Bøker som leses nå:

Little Girls Lost - J.A. Kerley (krim, thriller/voksen)
Wild (From Lost to Found on the Pacific Crest Trail) - Cheryl Strayed (memoar/voksen)
The Waste Lands (The Dark Tower, #3) - Stephen King (western, science fiction, fantasy, horror/voksen)

Planlagte bøker denne uken:

This House is Haunted - John Boyne (horror, mysterie/voksen)
Wild (From Lost to Found on the Pacific Crest Trail) - Cheryl Strayed (memoar/voksen)
The Waste Lands (The Dark Tower, #3) - Stephen King (western, science fiction, fantasy, horror/voksen)
Jeg vet hvor du er - Claire Kendal (thriller/voksen)

Bare en bok ble ferdiglest i forrige uke og det varThis House is Haunted av John Boyne. Det ble istedet flere anmeldelser og da går det litt utover lesingen. Enten er det mye lesing eller mye skriving, aldri noen mellomting. Klarer ikke å finne balansen mellom det slik at det skal bli like mye tid på lesing og skriving. Prøver å prioritere, men prioritering er dessverre noe jeg ikke er god på:) Det er enten eller.

Forrige onsdag begynte jeg på Little Girls Lost av J.A. Kerley og den skal jeg selvfølgelig fortsette med og også Wild (From Lost to Found on the Pacific Crest Trail) av Cheryl Strayed. Og jeg skal fortsette med The Waste Land av Stephen King. Den har vært litt nedprioritert litt på grunn av de andre bøkene, men skal ta meg sammen og lese videre i den. Kom litt videre i den i helga. Jeg liker den så har ikke noe med det å gjøre. Men som sagt, prioritering har jeg alltid vært dårlig på:)
 Jeg vet ikke helt når jeg blir ferdig med en av disse bøkene. Jeg tar det som det kommer. Og når jeg blir ferdig med en av de bøkene jeg leser i for tiden skal jeg begynne på Jeg vet hvor du er av Claire Kendal. 

"Mål" for denne uka: Lese ferdig Little Girls Lost og muligens Wild, og komme meg videre i The Waste Lands. Eventuelt begynne på Jeg vet hvor du er og kanskje begynne på en bok til før uka er over. Så får man se da hva man klarer og ikke klarer. Stiller aldri høye mål til meg selv for jeg er en veldig realistisk person. Så dette innlegget er alt annet enn spennende:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar