18. juli 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


 Bøker jeg leste i forrige uke:

Lykkejegeren - Jan -Erik Fjell
Rosemary's Baby - Ira Levin
Den modige lille elefanten - Jan Sæterli

Antall leste sider i forrige uke:

560  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Dukkehuset - M.J. Arlidge
Rosemary's Baby - Ira Levin

Bøker som leses nå:

Eating Animals - Jonathan Safran Foer (dokumentar/voksen)
Huset ved innsjøen - Kate Morton (historisk roman, mysterie/voksen)

Planlagte bøker denne uken:

Eating Animals - Jonathan Safran Foer (dokumentar/voksen)
Huset ved innsjøen - Kate Morton (historisk roman,mysterie/voksen)
 I Am Number Four - Pittacus Lore (science fiction, fantasy/ungdom)
 Stille som i graven - Mary Higgins Clark (thriller/voksen)

Torsdag i forrige uke ble jeg ferdig med Rosemary's Baby av Ira Levin og natt til fredag leste jeg ut Lykkejegeren av Jan - Erik Fjell. Og i går leste jeg ferdig Den modige lille elefanten av Jan Sæterli. Den var på bare 39 sider og var ikke meningen å bruke to dager på en så kort bok, men slik er det når man leser andre bøker ved siden av og skriver anmeldeser attpåtil. Man prøver å prioritere alt så godt man kan, både når det gjelder lesing og skriving.

Etter å ha lest Lykkejegeren, begynte jeg samme natt på Huset ved innsjøen av Kate Morton. Så denne uka skal jeg bli ferdig med Eating Animals av Jonathan Safran Foer, (den har jeg brukt tid på å lese med vilje for den er hard å komme seg gjennom på grunn av temaet), og Huset ved innsjøen av Kate Morton skal jeg selvfølgelig fortsette med  Når jeg blir ferdig en av disse, regner med at jeg blir ferdig med Eating Animals først, og da skal jeg begynne på I Am Number Four av Pittacus Lore.

Om jeg rekker å begynne på Stille som i graven av Mary Higgins Clark før uka er over, kan jeg ikke love. Vi får se på fremgangen i bøkene jeg leser.

I forrige uke skjedde det noe kluss med toppbildene fra mandagsinnleggene at de ble venstrestilt istedet for midstilt. Jeg prøvde meg frem med css og html koder og vet ikke helt hva jeg gjorde for å få det til, for dette problemet har aldri skjedd før. Ikke spør meg hva jeg gjorde for å fikse det for det ordnet seg til slutt, merkelig nok. Håper det bare ikke skjer igjen. Så om toppbildet på mandagsinnleget plutselig er venstrestilt istedet for midtstilt så betyr det bare at samme problem har skjedd før, men håper bare det ikke skjer igjen, for jeg er lite fan av tekniske problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar