9. mai 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

 Skrekkens hus - Hugh Zachary

Antall leste sider i forrige uke:

336  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Den syvende demonen - Øistein Borge

Bøker som leses nå:

Arkitektens læregutt - Elif Shafak (historisk fiksjon/voksen)
Pradisbakken - Marit Reiersgård (krim/voksen)

Planlagte bøker denne uken:

Jeg har lest Arkitektens læregutt av Elif Shafak i litt over en uke nå, og den er jeg ennå ikke ferdig med. Den går det litt trått med, så jeg får holde ut. Jeg avbryter tross aldri en bok. Og Paradisbakken av Marit Reiersgård begynte jeg på natt til onsdag i forrige uke så den skal jeg også fortsette med. Så vet ikke når det blir Into Thin Air (A Personal Account of the Everest Disaster) av Jon Krakauer sin tur, men det blir uansett neste bok på lista. Håper å starte på en bok til før uka er over, men får se hvordan det går med lesetempoet.

Ellers beklager jeg for lite med innlegg i forrige uke. Leselysta var ikke på topp. Det er ikke hver dag man har lyst til å lese, og jeg prøvde å skrive en del bokanmeldelser, men hadde ikke ordene med meg. Da legger jeg ikke ut noe for jeg legger ikke ut bare for å legge ut. Men la ut en god del bokinnlegg for to uker siden så har ikke dårlig samvittighet heller. Av livserfaring har jeg lært at man kan ikke gjøre alle strålende fornøyde uansett:) Og fordelen med blogg er at man er sin egen sjef:)

4 kommentarer:

 1. Jammen ikke lett med denne lese og skrivelysten. Jeg skulle ønske det var mer på det jevne, for akkurat nå har jeg rikelig med leselyst, men blogglysten er det verre med. Før blogget jeg hver dag og var veldig aktiv, men nå blir det ikke flere enn ca to innlegg i uka. Men jeg tenker nå sånn at det er bedre med kvalitet enn kvantitet ;) Håper du får en fin uke med både lese og skrivelyst :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal være sikkert og visst. Det pleier å gå jevnt i flere uker og så er det en og annen uke der leselysten eller skrivelysten ikke er på topp. Husker for over fire år siden da jeg var frisk at jeg skrev stort sett hver dag, men det makter jeg ikke nå for tiden, men prøver å få til minst fire - fem innlegg pr.uke. Og det er riktig. Kvalitet over kvantitet. Det er ikke bra å bare legge ut noe for å ha noe å fylle opp med. Er ingen rosablogger sådan:) Har heldigvis ingen sjef over skuldra som sier at "nå må du skrive, ellers får du ikke gå hjem":)

   Så håper i hvert fall skrivesperren løsner seg denne uka. Glad jeg ikke er forfatter sådan:)

   Ha en fin lese og skriveuke du også:)

   Slett
 2. Fint å være egen sjef over noe. Og ha sin egen "stil". Bøker er nå gøy uansett synes jeg. Håper leselysta tar seg opp. Vet jo at du liker høsten bedre enn årstiden vi er i nå. Jeg liker vår, sommer og høst, men vinteren kan jeg styre unna. Går gjerne i hi om vinteren :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kan ikke være sjef over så mye mer pga sykdom. Jeg har blant annet kjøreforbud på ubestemt tid så det er stort sett i mitt eget hjem og bloggen jeg er sjef, men skal jeg ut av døra og gjøre ærender trenger jeg bistand, og det får jeg av foreldrene mine. Sånn er det når man sliter med sykdom. Å være kronisk syk anbefales ikke:)

   Ja, i motsetning til deg så takler jeg vinteren bedre enn vår/sommeren. Synes dagene blir enda lengra denne årstiden og det synes jeg er unødvendig for jeg synes dagene allerede altfor lange. Man vet ikke hvordan man skal overvinne kjedsomheten. Det er det som er problemet:)

   Men vi har jo heldigvis bøker å klamre oss til;)

   Slett