11. april 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Og litt om Creepypasta. Bøker jeg leste i forrige uke:

Jeg lar deg gå - Clare Mackintosh
Steinengler - Kristina Ohlsson

Antall leste sider i forrige uke:

852  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Søndager med The Supremes - Edward Kelsey Moore
Stoner - John Williams

Bøker som leses nå:

Vinternatt (norske kriminalfortellinger) - utvalgt av Nils Nordberg (fortellinger,noveller/voksen)
The Outsiders
- S.E. Hinton (roman/ungdom,voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Natt til onsdag ble jeg ferdig med Jeg lar deg gå av Clare Mackintosh, og etterpå begynte jeg på Steinengler av Kristina Ohlsson som jeg leste ut natt til søndag. Jeg leser fremdeles Vinternatt (norske kriminalfortellinger) utvalgt Nils Nordberg fordi den er litt heavy, og jeg har det ikke travelt. Natt til søndag begynte jeg på The Outsiders av S.E. Hinton. Den er bare på 190 sider så den bruker jeg muligens ikke så lang tid på, og da skal jeg begynne på Ingen vei tilbake av Tove Alsterdal. Håper å få begynte på enda en bok til før uka er over siden The Outsiders er så kort, men vi får se. 

 Ellers har jeg vært interessert i creepypasta for tiden. Det er ikke ekle pasta som smaker vondt, men historier på Internett som består av horror som blir sendt rundt og sendt inn av hvem som helst. Det er interessante historier å lese som man kan lese i timesvis. Flere av dem kan dere finne her: Creepypasta. Noen av disse historiene er sanne og andre ikke. De er delt opp i oversiktelige kategorier. Og på youtube hører jeg på scary true stories som mange youtubekanaler har, så det er bare å søke scary true stories og mange skrekkelige historier fra virkeligheten vil da dukke opp. Det er ikke mange interesser jeg har, så de få interessene jeg har er vel kanskje en smule sære. Jeg kan ikke noe for det:)

2 kommentarer:

 1. Takk for glitrende tips, dette var nytt for meg. Kanskje noe for min sønn som trenger å lese litt engelsk for karakterens skyld. Litt grøss kan forhåpentligvis være motiverende!

  Regner med de ikke er helt vanvittig skremmende for femtenåringer? (ser man må være 18 år eller ha samtykke fra foreldrene?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak:) Det er historier man lett blir avhenging av til tross for at kvaliteten er veldig variabelt, men underholdende er det jo. Så lenge du vet at sønnen din kommer til å lese disse historiene så tror jeg at det går bra. De har som regel 18 års grense på grunn av skjellsord og noe vold som er med i historiene, men det er noen historier som ikke har de delene med:) Spent på hva du og sønnen din sin mening om Creepypasta:) Det er veldig kjent i USA, men har ikke så stort publikum i Norge, noe som er litt synd:/

   Slett