2. november 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

After Midnight - Richard Laymon
De dødes avtrykk - Lena Ranehag

Antall leste sider i forrige uke:

  621 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ubuntu - Jan Sæterli 

Bøker som leses nå:

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - Ransom Riggs (horror,mystery/ungdom)
Evna (Ravneringene, #3) - Siri Pettersen (norrøn fantasy/ungdom)

Planlagte bøker denne uken: 

Jeg ble ikke ferdig med alle bøkene jeg skulle lese til Halloweenhelgen, men shit happens. Ikke alt blir som planlagt. Men jeg ble ferdig med De dødes avtrykk av Lena Ranehag i helga og forrige tirsdag leste jeg ut After Midnight av Richard Laymon. I går kveld startet jeg så vidt på Miss Peregrine's Home For Peculiar Children av Ransom Riggs, og senere skal jeg begynne på Edgewise av Graham Norton selv om Halloween er over. Men jeg leser alltid litt ekstra grøss rundt Halloween og i mørketiden etterpå, mørketiden varer heldigvis lenge:)

Og samtidig skal jeg også lese videre i bøker jeg får fra forlag, så det er ikke glemt. Jeg er snart ferdig med Evna av Siri Pettersen. Har ikke mange sider igjen. Blir enten ferdig med den i natt eller natt til onsdag. Vi får se. 

Håper jeg får lest alle disse nevnte i løpet av uka og samtidig begynne på Edgewise før uka er omme.

6 kommentarer:

 1. Jeg hører på Dyrekirkegården av Stephen King for tiden (på lydbok). Jeg hører lydbok når jeg er ute og går tur med hunden min. I parken der vi bruker å gå er det ikke lys. Der er lamper i gatene rundt, bare ikke i parken. Så Dyrekirkegården er den perfekte boken å høre på i en mørk park sent på kvelden :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Dyrekirkegården er min favorittbok. Leste den for noen år siden og den sitter i ennå.Likte atmosfæren og de grøssende elementene i den boka. Spent på din mening og ikke bli for skremt mens du går i parken og lytter til boka:)

   Slett
 2. Ser ut som vi leser veldig forskjellig for tiden, for jeg har ikke lest noen av de bøkene du nevner. Kunne godt tenke meg et grøss igjen, husker jeg lånte Dyrekirkegården for et år siden, men leverte den tilbake ulest, for tiden strakk ikke til. Skal si Astrid Terese er en tøffing som hører på den i mørket i parken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefaler deg å lese Dyrekirkegården. Det er min favorittbok og jeg leste den på engelsk. Den er veldig grøssende og mørk. Gi den en sjanse:)
   Har tenkt å lese noen bøker fra min egen boksamling i tillegg til bøker fra forlag så da blir det gjerne litt grøss nå som det er mørketid for fullt:)
   Misunner deg og Astrid Terese, som har evnen til å bli skremt. Selv er jeg hverken mørkredd eller husredd og savner å bli skremt. Jeg er vel kurert:)

   Slett
 3. Anonym14:13

  Du er så flink med slike oppsummeringer! Merker at bloggen min har blitt litt "ensporet" med omtrent bare omtaler siden jeg har sluttet å delta på "spalter" og kuttet ut min egen. Jeg må finne på noe for å få litt variasjon. Jeg har lest Riggs sin bok, dette er den første ikke sant? Og jeg har lyst å lese Siri Pettersen sine bøker, har den første liggende så jeg håper å få begynt på den om ikke så altfor lenge. Ønsker deg en fin leseuke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Jeg liker å ha litt struktur. På bloggen er det eneste stedet jeg har litt struktur så da prøver jeg å forholde meg til det siden jeg ikke har så mye struktur eller rutiner ellers i livet:)
   Å skrive bare omtaler på bloggen er ikke noen ulempe det heller. Man må gjøre det som passer for seg og det man selv synes er interessant:)
   Miss Peregrine's Home for Peculiar Children er den første boka og jeg vet at det er gitt ut til sammen tre bøker i den serien. Men om det er ment å være en trilogi eller en serie er jeg litt usikker på:) Det er jo så mange bøker å holde styr på:)

   Spent på hva du mener om bøkene til Siri Pettersen når du begynner å lese i dem. Jeg likte den første boka mye bedre enn forventet:)

   Slett