5. oktober 2015

Oppdraget jeg fikk av NRKbok ble nettopp godkjent

Og her er linken til anmeldelsen. Menneskebarnet av M.R. Carey

Jeg kommer også til å legge hele anmeldelsen her på bloggen enten i kveld eller i morgen. Jeg er bare så sliten for jeg fikk bare fire - fem dager til å gjøre dette oppdraget på. Først lese boka og senere satt jeg som klistret til pc'n og jobbet i hele helga i håp om at anmeldelsen ville bli ferdig til i dagmorges som var fristen, og jeg hadde heller ingen håp om at anmeldelsen ville bli godkjent, men det ble den. Så jeg skal overføre hele anmeldelsen på denne bloggen etter hvert, for det har jeg fått tillatelse til. I mellomtiden finner dere anmeldelsen på NRKs nettside.

8 kommentarer:

 1. Trommesolo, og gratulerer masse! Gleder meg til å lese anmeldelsen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha:) Kan ikke tro at det er godkjent for jeg fikk så kort tid på meg:) Men det gikk i boks til slutt:)

   Slett
 2. Så hyggelig å lese at du både fikk muligheten og at det ble godkjent. Gratulerer så mye - vel fortjent.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Jeg så det var noen ørsmå skrivefeil, men det må dere bare se bort i fra:) Fikk så kort tid til å skrive:) Var sikker på at det ikke ville bli godkjent. Men det ble det. Er jo aldri fornøyd med det jeg skriver selv:)

   Slett
 3. Gratulerer så fantastisk masse med oppdraget! Har akkurat lest anmeldelsen og den var veldig bra - akkurat som de andre anmeldelsene dine; detaljert og grundig. Ikke helt min sjanger, men jeg skal anbefale boken til husbonden som er stor fan av Walking Dead :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Anette:) For fin tilbakemelding. Zombier er ikke min favoritt heller, men det går an en gang i blant som avveksling fra alt det andre og jeg har alltid hatt sansen for mørk litteratur:)

   Slett
 4. Gratulerer, dette var verkeleg godt gjort!
  Sjølv om ikkje dette er min sjanger, skjønnar eg at omtalen er god. Kanskje du får fleire slike oppdrag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Ble ikke helt fan av boka jeg heller og liker ren grøss fremfor zombier, men det var et morsomt oppdrag. Selv om jeg hadde stor prestasjonsangst og var sikker på at jeg ikke ville klare det, så var det morsomt. Så kunne gjerne ha gjort noe slikt en gang til for det var gøy å gjøre noe nytt:)

   Slett