26. april 2013

Trenger innholdstips

Jeg hater at det går mange dager uten at det det blir postet et eneste innlegg på bloggen. Vil gjerne publisere et innlegg minst en gang om dagen. En del uker så har jeg klart det, men ikke i det siste. Vil jo ikke skrive bare for å skrive heller. Jeg vil at det skal være litt innhold også, så klart! Men greia er at jeg fins ikke kreativ. De dagene bloggen står stille og jeg gjerne vil skrive noe, aner jeg ikke hva jeg vil eller kan skrive om. Jeg kan ikke skrive bokanmeldelser hver dag for så fort klarer jeg ikke å lese (skulle selvfølgelig ønske jeg kunne det, men jeg er bare et menneske, og knapt nok det:) Så jeg søker om råd. Det er ikke ofte jeg gjør det, men ... hvorfor ikke?

Er det noe dere savner på denne bloggen? Er det for kjedelig med bare omtaler? Burde jeg ha noe annet opplegg i tillegg? I så fall, hva? Blir kjempleglad for tilbakemelding. Ønsket mitt med dette er at jeg vil bli en mer produktiv skriver på bloggen, vokse som både leser og "skribent" og det vil bare gjøre godt med litt fornyelser.

Takk på forhånd og god helg!

4 kommentarer:

 1. Ka forlag har nettopp utgitt to superklassikere som aldri har vært oversatt til norsk før. Machado de Assis (1839–1908) var sønn av en frigitt slave, vokste opp i fattigdom og var langt på vei selvlært. Han skrev innen de fleste sjangre, men er mest kjent for sin prosa. Blant hans beundrere finnes Susan Sontag, Salman Rushdie, Woody Allen, Philip Roth og Harold Bloom. Sjekk ut www.kaforlag.no
  Vi sender gjerne anmeldereksemplarer av de to romanene Dom Casmurro og Brás Cubas posthume memoarer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Skal sjekke nettsiden deres nå :)

   Slett
 2. Anonym15:13

  Hei

  Jeg har ikke så veldig gode tips, tror jeg. Men det var en ting jeg kom på. Der er en del blogger som har en fast spalte en fast dag i uken, og som det går an å være med på. På tirsdag er det Beathes bokhylle med Boken på vent, og The Broke and the Bookish med Top Ten Tuesday. På onsdag er det Bokbloggeir med Tematips (pause frem til sommeren)og på søndag Smakebit på Søndag hos Flukten fra virkeligheten.
  Det er en måte å skrive flere innlegg på, selv om du ikke akkurat kommer med omtaler hver gang. (Og så blir du etterhvert godt kjent med de andre bloggene som er med)
  Bare en tanke sltså :-)

  SvarSlett
 3. Hei Astrid Terese:) Og takk for forslag. Jeg har tidligere vært med både på Bokbloggeirs temaips og Maris Smakebit, men av en eller annen grunn har jeg hoppet av. Kanskje det var latskapen som hoppet av eller at jeg har vært syk i det siste og ikke hatt veldig mye eneregi til overs. Kanskje jeg skal være med på de spaltene igjen og komme meg inn i boksamfunnet så jeg ikke faller helt ut:) Det er jo gøy å kommunisre/debattere med andre bokbloggere også.
  Igjen takk for tips/påminnelse:)
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett