18. september 2012

Nye bøker til Halloween!

Høsten er min årstid. Regn, vind, mørketid og atmosfære. Høsten er bare herlig! Også ypperlig tid for mye lesing og boknyheter. 

Neste måned er min favorittmåned. Skrekkens måned. Det er da mørketiden virkelig kommer for fullt og det liker jeg! Da er det bare å sitte inn og drikke kaffe/te og lese med god samvittighet.

Til neste måned har jeg bestilt noen bøker jeg har tenkt å kose meg med siden det er Halloween og den store skrekkmåneden. Og jeg er som kjent veldig svak for det som har med skrekk og grøss å gjøre. Vet ikke hvorfor, men det har alltid vært sånn. Jeg liker å bli skremt selv om det hender en sjelden gang. 

Tidligere har jeg nevnt at jeg bestilte meg Too good to be true: The Colossal Book of Urban Legends av JH Brunvand. En bok jeg allerede har fått i postkassa og som jeg sparer tappert til neste måned selv om jeg har lyst til å lese den nå.

Men det er også andre bøker jeg har bestilt og som jeg venter på. Har fått mail i inboxen om at bokklubben.no har levert disse bøkene som jeg vil motta 3 - 5 virkedager. Av og til tar det lengre tid enn som så, men det gjør ikke noe for jeg har jo bøker som jeg leser i mellomtiden . så for min del er det ingen krise. Også vet jeg at jeg får disse bøkene innen neste måned så det går så bra så.

Bøkene jeg snakker om er:

Scary stories to tell in the dark av Alvin Schwartz

Disse bøkene (vet ikke om det er to eller tre bøker, men tror det skal være tre?) er skikkelige klassikere i USA. En samling av kjente, korte vandrehistorier og andre skrekkhistorier. Har vel hørt om de fleste vandrehistoriene, men det gjør vel ikke noe. Bøkene inneholder illustrasjoner som jeg gleder meg til å få se. Så dette blir lett og spennende underholdning som vil passe ypperlig til Halloween.

Allhallow's Eve av Richard Laymon

Sammendrag fra Goodreads

Nothing unusual ever happens in Ashburg, until a local family are mutilated and left to die in their own home. Since then, the house has stood empty, but when mysterious invitations arrive announcing a party there, nobody thinks its a joke. After all, it is Allhallow's Eve.


Har lest noen bøker av Richard Laymon tidligere: Night in the October, No Sanctuary og Blood Games. Det er vel to -tre år siden jeg har lest noe av ham så føler det er litt på tide igjen. Han er en B - versjon av Stephen King, men skrev veldig underholdende horror. En forfatter som fortjener større publikum selv om han er død.

Så nå gleder jeg meg til disse bøkene kommer trygt frem til postkassa.

4 kommentarer:

 1. Grøss og gru er jeg som kjent alt for pinglet til å lese, men kos deg masse med litt oktobergrøss, Ina.

  Hva syntes du om The Book Thief og The Summoning? Begge er bøker jeg har lest og likt veldig godt(på to helt forskjellige måter).

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ikke ferdig med The book thief ennå, men liker godt det jeg har lest så langt selv om jeg ikke har oppdatert sideantallmålingen, og The Summoning har jeg ikke mange sidene av og syns er kjempespennende. Lovende start på en serie i alle fall:) Er spent på utviklingen fremover i de bøkene:)

   Slett
 2. Herlige bøker:) Liker også oktobermåneden, men må innrømme jeg lese alt for lite grøss og gru:) Må gjøres noe med, for det er jo kjempespennende:)Fint innlegg, kanskje jeg også må begynne å planlegge oktoberlesningen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke så dumt det. Jeg elsker horror og leser det året rundt, men det er noe spesielt med det i oktobermåneden er i gang og høsten er her for fult. Sikkert bare jeg som er litt spesiell, men grøss og høst er en god kombinasjon for meg:)

   Slett