22. mars 2012

(Boktema) Mitt favorittbokomslag i fargen rød!

Anette, hvorfor stiller du så vanskelige spørsmål?!;)
Etter en god del spekulering kom jeg på noen favorittbokomslag i rødt og her er min liste.


Die for me - Amy Plum

Mange syns at også at den norske utgaven er vakkert. Til og med bedre, men der er jeg litt uenig. Jeg liker dette omslaget bedre av en eller annen grunn. Det er mystisk og vekker nysgjerrigheten hos meg. Jeg har lyst til å stå der selv (ikke i kjole da;) og speide utover Paris. Det ser så fredelig ut.
Silhuett av en synder - Leonora Christina Skov & Morten Borgersen

Har lenge hatt lyst til å lese boka fordi jeg har så lyst til å gå inn i det bildet (hvis dere skjønner hva jeg mener) og se hva som kommer til å skje. Har ikke skaffet boka ennå selv om jeg har veldig lyst til å lese den. Grunnen er vel kanskje for store forventninger, og har lest noen lunkne omtaler. Litt skeptisk.Demoner - Asbjørn Dyrendal


En serie skrevet av forskjellige eksperter om overnaturlige vesener og den eneste boka jeg har i samlingen og som jeg også har lest er om temaet hekser. Boka falt i god smak og jeg ønsker meg flere av disse bøkene. Demoner vil jeg meget gjerne lese mer om fordi det syns jeg er noen fascinerende skapninger. Har alltid vært fascinert over mørke krefter. Svart magi osv, selv om jeg ikke driver med noe slikt selv. Men alltid interessant å lese om og se dokumentarer/filmer som har med demoner og slikt å gjøre. Kall meg gjerne sær. Er helt sikkert en demon selv....Uansett så er poenget mitt at omslaget er dritstilig (noe jeg sjeldent sier).

Dette var min lille liste. Håper den er godkjent. Har ikke særlig sansen for fargen rød. Vet ikke hvorfor, men sånn er det bare...

10 kommentarer:

 1. Likte alle tre omslagene veldig godt:-)) Ha en fin kveld:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er fine. Mystiske og vakre på samme tid. God kveld til deg også:)

   Slett
 2. Da har vi samme smak. Artig:) Ha en fin kveld du også:o)

  SvarSlett
 3. He he, skjønner ikke hvorfor så mange syns jeg har vanskelige boktemaer! Men det er jo bare bra med litt hjernetrim, ikke sant ;) Uansett syns jeg du har valgt 3 flotte bokomslag :) God helg og klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, man må jo ha noen utfordringer og litt hjernetrim, men noen lette spørsmål av og til fra deg skader heller ikke;) Klem tilbake og ha en fin helg:)

   Slett
 4. Kjempefine bokomslag du har funnet deg, likte alle tre, men demoner boka måtte jeg stoppe opp å studere, og jeg må si den var jo litt skummel, grøss:) den må jeg notere ned:) Takk for tips:) God helg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, og ingen årsak:) Riktig god helg til deg også:)

   Slett
 5. Ha ha, Rufsa, du er vel ingen demon(skal det bli bloggtreff engang så vet jeg ikke om jeg tør å møte deg ;))?! Jeg syntes Die For Me omslaget er vakkert, men jeg er av de som liker det norske best. De to andre omslagene var også flotte må jeg si. Ha en strålende helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg innrømmer det at jeg er en demon, men om vi treffes en dag på bloggtreff så lover jeg å være snill. Egentlig er jeg snill som et lam (innerst inn...). God helg til deg også og gratulerer med nytt bosted:)

   Slett
 6. Liker alle omslagene du har valgt deg, og er enig med deg om at Die for me er vakkert - selv om jeg liker det norske enda bedre. Jeg har en annen bok samme serie som Demon - boka di. Den heter Alver, og det passer jo bra siden jeg innerst inne er en liten alv... Jeg tror at et bokbloggteff ville vært svært spennende, ja ;-) Og så er jeg ikke i tvil om at du er en snill demon :-D

  Beklager kommentarfraværet de siste ukene, forresten, har vært opptatt med jobb og oppgaver. Men skal kose meg med Rufstufsa - innlegg i helga :-)

  God lørdag, Ina!

  SvarSlett