1. juli 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Twelve Nights at Rotter House, Tender is the Flesh av Agustina Bazterrica, The Nothing Man av Catherine Ryan Howard, A Time to Kill av John Grisham og The Nightmare Man av J.H. Markert, er fra egen boksamling
  
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Tender is the Flesh - Agustina Bazterrica
Den vesle vampyren - Angela Sommer - Bodenburg
The Nothing Man - Catherine Ryan Howard

Antall leste sider:

647 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

I morgen, og i morgen, og i morgen - Gabrielle Zevin
Fortell om deg selv med hell - Kine Jeanette Solberg

Bøker som leses nå:

📖En helt annen historie - Stefan Ahnhem
📖Den brutale sannheten - Louise Penny
📖Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker for denne uka:

⃞  de der - Joyce Carol Oates
⃞  The Nightmare Man - J.H. Markert

Noen bøker ble lest i forrige uke. Krønsjet noen inn siste tiden av måneden som vanlig. 👿

Onsdag leste jeg ut Tender is the Flesh av Agustina Bazterrica. Det er en bok jeg alltid har vært interessert i og leste det i en gruppesamlesing på Goodreads for juni, så det ga meg bare enda en grunn til å lese den. Men skjønner ikke hvordan den er så sjokkerende eller støtende. Er vel jeg som har sett mange horror filmer og lest mange horror bøker, at det er lite som påvirker meg lenger. Er vel kurert eller noe. Likte ikke fortellerstemmen helt og heller ikke hovedkarakteren.

Natt til søndag leste jeg ut Den vesle vampyren av Angela Sommer-Bodenburg. Det er første boka i serien. Det er sjeldent jeg leser bøker om igjen, men gjorde det med denne siden Cappelen Damm ga ut de to første bøkene i fjor. Vet ikke om hele serien blir utgitt på nytt igjen, men håper det for har ikke hele samlingen. Det var en serie jeg var veldig glad i som liten og fremdeles er det, og fra før av har jeg lest fem bøker i serien. Liker vennskapet mellom Anton og Rydiger og den mørke humoren deres.

I går kveld leste jeg ut The Nothing Man av Catherine Ryan Howard som er en "thriller", men det opplevdes ikke som en thriller i det hele tatt. Konseptet var interessant i seg selv, men ikke utførelsen. Jeg ble alt annet en engasjert og jeg liker ikke helt bok i en bok konseptet. Det er ikke det gjennom hele boka, men partier av det, og det var ikke fengende i det hele tatt.

Jeg leser fremdeles En helt annen historie av Stefan Ahnhem. Det er en kort bok, men føles noe tung. Er ikke helt glad i denne Malin karakteren. En tidligere karakter som har fått en hovedrolle i denne boka. Foretrekker å lese om mannlige etterforskere, for kvinnelige etterforskere har for mange familieproblemer som jeg er lite interessert i å lese om.

Om natta leser jeg i evighetsboka Den brutale sannheten av Louise Penny som ikke engasjerer i det hele tatt. Konseptet er kjedelig og fortellerstemmen er veldig gjentakende. Liker Armand Gamache, men kanskje ikke nok til å lese resten av serien ....

Jeg har også lest videre i Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker som jeg fremdeles er usikker på. Jeg liker konseptet, men ikke alle vendingene og fortellerstemmen er noe tørr.

Jeg leste ikke videre i A Time to Kill av John Grisham. Jeg var opptatt med å skvise inn noen bøker i siste liten i juni siden jeg var halvveis ferdig med dem likevel. Men i begynnelsen av juli får jeg mer tid til å ta igjen den lesingen.

De samme bøkene på leselista, er de samme som forrige uke da jeg ikke ble ferdig med noen av hovedbøkene (Stuelektyre og Nattlektyre). De neste bøkene på lista er de der av Joyce Carol Oates og The Nightmare Man av J.H. Markert. Må ha litt horror i denne kjedelige tiden, og Oates har jeg lest en del bøker av. Romanene hennes kan være temmelig mørke, de også.

Med dette håper jeg tiden går fortere for det føles ut som den står helt stille. Noe som er litt irriterende.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar