27. oktober 2023

Helgelektyre(614)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Boy in the Box av Marc E. Fitch, Rooms of Wonder av Johanna Basford, En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, Colourmorphia av Kerby Rosanes, er fra egen boksamling
 
 
 

Nattens bok - Jørgen Brekke

Natthuset - Jo Nesbø

Boy in the Box - Marc E. Fitch


Har ikke blitt ferdig med noen bøker så langt i uke 43, men leser hver dag. Det går bare litt trått noen ganger. Endelig er det Halloweenhelg. Vet at Halloween ikke er før tirsdag, men kaller helga før dagen for halloweenhelga.


Jeg skal lese videre i disse bøkene:


Nattens bok av Jørgen Brekke. Krim utgitt i 2023.

Det er en krimbok om familieliv. Den er om når en familie som opplever noe uventet når de er på sitt tryggeste. I alle fall er det slik Elisabet føler. Når faren til hennes ektemann, Jakob dør, dukker Sophie opp. Elisabet har aldri hørt om noen Sophie, men finner etter hvert ut at hun er Jakobs søster. Hvorfor har han ikke fortalt henne det, og er hun virkelig hans søster? Samtidig får man vite om et manus som Elisabet er svært begeistret for. Hun leser mange manus i uka siden hun jobber i forlag. Vil de overleve denne turbulente tiden?


Natthuset av Jo Nesbø. Spenningsroman med horrorelementer utgitt i 2023.

De fleste har vel et slags beryktet og tomt hus i nærområdet og får høre diverse historier om det. Slik er det i boka Natthuset. Den er om Richard som flytter inn hos tanten og onkelen sin etter en tragisk ulykke. Han får vite om et hus som er både mystisk og skremmende. På det nye stedet, blir han beskyldt for Tom, en kompis av ham som plutselig forsvinner. Men Richard skal ha vært vitne til at telefonøret i en telefonkiosk skal på en måte ha spist opp Tom. Hvem vil vel tro på noe sånt? 


Boy in the Box av Marc E. Fitch. Horror utgitt i 2020.

Kan fremdeles ikke gi noen oppsumsumering av denne, da jeg bare har lest 45 sider og det har ikke hendt nok til å gi noen oppsummering om hva boka er om. Liker å bli bedre kjent med boka først.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:


Motivet er fra denne boka:

 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
 Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

God helg. 

Ukas låt: Bye Bye Beautiful - Nightwish (Den eneste sangen jeg liker av Nightwish etter at Tarja Turunen fikk sparken)



2 kommentarer:

  1. At halloween nærmer seg er helt sikkert, så en haug med syke mennesker i byn i dag, og klokken var ikke mer en 18 :)
    Gøy at jeg har lest to av de tre bøkene du skal lese i helgen. Avslutter fredagen med de fine fargeleggingene dine på netthinnen, god helg Ina!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, mange feirer nok Halloween denne helgen i stedet for tirsdag "midt i uka", så ikke rart du så mange syke mennesker. =) Kunne tenkt meg å kjenne noen som likte Halloween eller kjente noen i det hele tatt, men å knytte vennskap i voksen alder er nesten umulig. Så får nok feire Halloween alene. =)

      Så at du har lest Nattens bok og Natthuset. Sparte Natthuset til oktober med vilje. Og tusen takk for fin tilbakemelding. Så i et innlegg at du også har begynt å fargelegge. Skulle ønske jeg visste hvilke bøker det var, for er morsomt å se og vite at andre fargelegger også. =)

      Tusen takk og i lige måde. Håper du ikke blir skremt av oss Halloweenfolka. =)

      Slett